Dnevni horoskop za 21. 5: Bik pred ključnom promenom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 21. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremite sledeće korake.

Ljubav: Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Ako razmišljate o nekim bitnim odlukama i promenama, imaćete prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Veoma povoljan dan očekuje tipične Blizance, posebno ukoliko posluju sa inostranstvom. Moguće je i da vas očekuje neka obuka u narednom periodu.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom na neobičnom mestu, moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji za početak, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi i ovog prvog dana vikenda će neumorno raditi, nema razloga da žurite, sve što ste zamislili, imate realne šanse da na vreme i postignete.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa sasvim novom interesantnom i na neki način tajnovitom osobom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Ambiciozni i vredni Lavovi trebalo bi danas da nastave sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Bilo bi dobro da određeno vreme posvetite i nekom vidu relaksacije.

Ljubav: Nema razloga da dragu osobu ne iznenadite nekim konkretnim predlogom za izlazak. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Dosta komunikacije, razgovora, dogovora sa poslovnim saradnicima oko realizacije nekih budućih projekata, mogle bi da očekuju Device ove subote.

Ljubav: Nema nagoveštaja nekih bitnih promena na vašem ljubavnom horizontu, ipak nemojte ni sedeti skrštenih ruku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Opušten dan, bez nekih većih obaveza očekuje Vage. iskoristite ga za neki vid fizičke aktivnosti, sport, i napunite svoje baterije pozitivnom energijom.

Ljubav: Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da ga provedete u krugu prijatelja i dragih osoba, po mogućstvu na nekom izletu ili u provodu.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih zamisli.

Ljubav: Pojava stare simpatije iz vaše ljubavne prošlosti, mogla bi na test baci vaši osećanja. Pitanje je samo treba li se vraćati na staro.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se pozabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana realizacije nekih ideja za naredni period.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali, sa željom za ponovnim susretom. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom Jarčeva da se sa svim izazovima danas izbore bez nekog većeg opterećenja i problema.

Ljubav: Opuštena i neobavezna priča sa dragom osobom, i uživanje u nekim zajedničkim aktivnostima mogli bi da obeleže ovaj prvi dan vikenda.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite reorganizacijom nekih obaveza i podelom na manje celine, kako ne biste natovarili sebi suviše zadataka, koje za kratko vreme treba izvršiti.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, a da li će tako i ostati, najviše zavisi od vas.

Zdravlje: Posvetite se psihofizičkom odmoru i relaksaciji.

Ribe

Posao: Nema razloga da se Ribe danas iako suočene sa gomilom obaveza ne izbore do kraja na sasvim zadovoljavajući način.

Ljubav: Neke odgovore koje očekujete od druge strane, danas bi mogli i da dobijete, ali i da se možda malo razočarate.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram