Dnevni horoskop za 21. 4: Devica mora da postavi granice

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Danas ćete lako saopštavati šta mislite i osećate, ali ne bez impulsivnosti. Dobri emotivni odnosi vam podižu energiju i daju vam vetar u leđa.

Bik

Imate priliku da sagledate sopstvene emocije i to na pravi način. Budite što objektivniji, ali nikako nemojte sebe kažnjavati.

Blizanci

Nesigurno se ponašate i pomalo sebično pristupate drugima, dok svoje potrebe glasno izražavate. Ukoliko želite mir u porodici, spustite ton.

Rak

Vama je uvek najteže, dokle god neko obraća pažnju. Čim ste zauzeti i nemate vremena, ništa vas ne zanima, pa tako i danas. Budite umereniji.

Lav

Pritisak zbog posla ne jenjava i zbog toga paničite, malo u sebi, malo pred partnerom. Budite ažurniji sa izvršavanjem obaveza.

Devica

Paničite zbog odluka koje donose drugi u vaše ime. Moraćete da postavite jasnije granice u odnosima, zbog kojih možete izgubiti i neke prijatelje.

Vaga

Vaši i planovi partnera se razlikuju, što stvara sukob. Nemojte odlagati razrešenje i ne ostavljajte sve za posle.

Škorpija

Nedostaju vam toplina i bliskost, a i sami bežite od svega toga. Morate da se oslobodite tereta i kažete kako se osećate.

Strelac

Mnoga rešenja su vam na dohvat ruke samo je potrebno da budete strpljivi i taktični jer niste samo vi u priči. Partner zahteva potpunu pažnju.

Jarac

Osećate se jače nego prethodnih dana, pa vam se budi volja da završite neke davno započete poslove. Brine vas bespotrebno situacija na poslu.

Vodolija

Izolujte se od vesti i društvenih mreža, što više možete. Lako upijate informacije i dosta se potresate zbog njih.

Ribe

Očekujete da se situacija sa finansijama brzo reši i da konačno uđete u stabilniji period, na šta ćete morati da sačekate. Mlađem članu porodice će biti potrebna pomoć.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram