Dnevni horoskop za 21.3: Vage smanjite bespotrebne tenzije

Foto: LESE/BamBam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 21. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pomalo traljav početak radne sedmice nalazi se pred tipičnim predstavnicima Ovnova. Obratite pažnju na više sitnih propusta i previda.

Ljubav: Iako imate razloga da gledate u ljubavnu budućnost, glasovi prošlosti ne daju vam mira i danas mogu stvoriti veliku konfuziju u sferi partnerskih relacija.

Zdravlje: Osetljivost kože.

Bik

Posao: U ovoj sedmici se potrudite da funkcionišite bez drastičnih poteza, impulsivnih reakcija i bez naglih presecanja situacija, jer vam ništa od ovoga neće ići u korist.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja tokom ovog ponedeljka, praktično ništa od bitnih argumenata nije u vašim rukama, pa bi bilo najmudrije da i na ovom polju izbegnete impulsivne reakcije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Početak nove radne sedmice, kod tipičnih Blizanaca trebalo bi da prođe u znaku brojnih obaveza, i užurbanih aktivnosti. Vodite računa da ne napravite veće greške i propuste od silne žurbe.

Ljubav: Došli ste u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne promene u odnosu sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Računajte na velike mogućnosti za nove poslovne prilike i ponude gde ćete morati da budete mudri i praktični, i da odaberete ono što će se na duži rok pokazati kao dobro po vas, a ne ono što će vam doneti samo trenutnu korist.

Ljubav: Tokom ovog dana možete očekivati nekoliko novih interesantnih poznanstava, međutim nije realno da vas bilo šta od toga previše impresionira jer će vas odvući uglavnom poslovne obaveze.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Lav

Posao: Odnos sa nadređenima i sa pojedinim kolegama može doći u fazu zastoja, pogotovo ako se i vi i druga strana budete inatili oko najmanjih sitnica.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu sresti osobu koja će im probuditi veliku strast. Imate realne šanse za započinjanje nove emotivne priče na duže staze.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: U ovoj sedmici je neophodno da se svim obavezama i svakoj poslovnoj situaciji posvetite u potpunosti. Ako neke stvari idu teško, nemojte gubiti optimizam i nadu.

Ljubav: Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da ispunite većinu očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vaga

Posao: Tokom ove sedmice potrebno je da budete pribrani, odmereni u komunikaciji i vrlo diplomatski nastrojeni kada su bitna poslovna partnerstva u pitanju.

Ljubav: Nije loš dan da uspešno razrešite eventualne manje ili veće razmirice u sferi ljubavnih odnosa, i tako smanjite bespotrebne tenzije.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

Škorpija

Posao: Na poslovnom planu neke situacije će se pokrenuti i krenuće u dobrom pravcu, ali nedovoljnom brzinom, pa je savet da se strpite i sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Potencijalna dešavanja na polju ljubavnih relacija tokom ovog ponedeljka trebalo bi da se uglavnom uklapaju u već postojeće stanje.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Nema predaha za tipične Strelčeve. Već na startu nove radne sedmice za očekivati je da vas zapljusne novi talas profesionalnih obaveza, taman što ste završili sa starim.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu, pre svega zbog nezadovoljstva druge strane vašim ponašanjem i ophođenjem.

Zdravlje: Negativnu energiju lakše ćete izbaciti fizičkom aktivnošću.

Jarac

Posao: Dosta novih ideja i brojne kontakti sa pouzdanim i stabilnim poslovnim partnerima mogu da očekuju Jarčevi ovog ponedeljka.

Ljubav: Radite na očuvanju dobrih stvari vašeg partnerskog odnosa, budite posvećeni svojoj ljubavi na iskren način.

Zdravlje: Potreban vam je neki vid relaksacije.

Vodolija

Posao: Polje komunikacije, dogovora u ovoj je sedmici vrlo nestabilno i trebali bi da vodite računa kada su kontakti sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Ne obećavajte previše i ne preuzimajte mnogo na sebe, jer je moguće da nećete moći sve da ispoštujete.

Ljubav: Potrudite se da ne dramite suviše zbog bespotrebnih i nebitnih sitnica. Posebno se ne vraćajte na neke teme iz prošlosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Dobar i stabilan početak radne sedmice u poslovnim dešavanjima očekuje većinu Riba, iako ćete imati posla preko glave.

Ljubav: Nezadovoljni ste aktuelnom partnerskom situacijom, ali zapitajte se da li možda previše očekujete od druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Najlepši akvapark na svetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram