Dnevni horoskop za 21.3: Device opterećene ljubavnim životom

Foto: Credit line: Snorlax/ @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 21. mart 2023. godine.

Ovan

Posao: Tokom ovog utorka može se očekivati pun poslovni angažman predstavnika ovog astrološkog znaka. Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom nivou da bezmalo sve zacrtane obaveze realizujete bez problema.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm biće primetni ovog dana, pa eto povoljne prilike za neku osvajačku akciju. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Bikove, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Što se ljubavnih relacija tiče bilo bi poželjno izbegavati pokretanje teških tema za razgovor.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Visok nivo pozitivne energije daje odličnu osnovu da Blizanci sve raspoložive snage stave u pogon i krenu ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Za uspeh na duže staze biće veoma važno da se fokusirate i napravite selekciju ljubavnih prioriteta.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Prosečan radni dan, bez većih oscilacija očekuje tipične Rakove, da se bez većih problema izbore sa pratećim obavezama.

Ljubav: Održavanje već formiranih partnerskih veza trebalo bi da vam bude prioritet na ljubavnom polju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Lavovske liderske predispozicije trebalo bi da dođu do izražaja u punom smislu, a posebno na polju tehničke organizacije.

Ljubav: Solidan dan možete očekivati u sferi ljubavi smo bez onih spektakularnih situacija prožetih visokim očekivanjima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Ukoliko ste zadovoljni trenutnom pozicijom i kompletnim statusom na poslovnom planu, onda je logično da vam prioritet bude profesionalno odrađivanje već prihvaćenih obaveza.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja danas, ipak, ne dozvolite da vas detalji i sitnice suviše opterećuju.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Vaga

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Vagama, kako po pitanju motivacije za pokretanjem neke od novijih inicijativa tako i na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Od toga šta želite i u kojoj poziciji se nalazite, zavisi epilog današnjih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati kapitalne nove stvari na polju poslovnih aktivnosti tokom ovog utorka, ali to ne znači da ćete biti dokoni danas. Bavite se tekućim obavezama.

Ljubav: Sve će proteći mnogo zanimljivije i lepše u društvu drage osobe.

Zdravlje: Pad imuniteta

Strelac

Posao: Počev od visokog nivoa radne energije pa preko motivacije, sve nagoveštava jedan uspešan dan kod većine Strelčeva.

Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan predlog mogao bi da naiđe na dobar odziv kod drage osobe. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Usporena realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a i komunikacija sa saradnicima i nadređenima može biti malo napetija.

Ljubav: Malo je verovatno da budete zadovoljni krajnjim rezultatima na polju ljubavnih relacija i to uglavnom vašom krivicom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Za tipične predstavnike ovog znaka nema nerešivih poslovnih zadataka, samo vam malo problema može praviti fokus, naročito u situacijama kada je pažnja podeljena na više poslovnih zadataka.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i odsutnost pratiće vas tokom ovog dana na ljubavnom planu, bićete u nekom svom svetu obuzeti sopstvenim razmišljanjima.

Zdravlje: Vodite računa šta jedete i pijete.

Ribe

Posao: Povećan obim posla očekuje tipične Ribe, pa se očekuje maksimalno angažovanje ali uz dosta usporavanja od strane nekih saradnika.

Ljubav: Ma koliko vam nova simpatije bila privlačna i ma koliko želeli da se bolje upoznate, moguće su samo kočnice. Budite strpljivi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram