Dnevni horoskop za 21.2: Ribe će naleteti na bivšu ljubav

Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. februar 2022. godine.

Ovan

Početak sedmice donosi vam povoljne okolnosti da istaknete svoje liderske sposobnosti i pokrenete neku novu poslovnu inicijativu. Hrabro napred. Fokus neka vam bude budućnost i rad na poboljšanju aktuelne partnerke slike.

Bik

Povoljan dan je pred Bikovima da se maksimalno angažuju i pokušaju da naprave bar jedan dobar poslovni dogovor. Objektivno, malo vremena danas možete odvojiti za dešavanja na polju ljubavnih relacija.

Blizanci

Dosta posla ali i pohvala može pristizati danas Blizancima, tako da se očekuje da se bez većih problema izbore sa svim preprekama i izazovima. Neke kockice vašeg ljubavnog mozaika počele su već da se sklapaju, a na vama je da taj trend i nastavite na veliko zadovoljstvo.

Rak

Rakovi danas mogu biti prilično nervozni i svadljivi na poslovnom planu, naročito kada je reč o promenama bitnih detalja njihovog plana ili nametanja novih kriterijuma. Na vama je da ništa ne pokvarite, bilo neodgovarajućom pričom, bilo pogrešnim potezima, a sve ostalo je na drugoj strani.

Lav

Odličan dan je pred Lavovima da se maksimalno angažuju i pokažu svoje čuvene liderske sposobnosti, uz uslov da su prethodno dobro prostudirali ponuđene prilike. Moguć kraći poslovni put. Potrudite se da budete što direktniji i otvoreniji prema dragoj osobi, kako biste eventualne nesuglasice zajednički razrešili.

Devica

Dosta posla ali i pohvala može pristizati danas Devicama tako da se očekuje da se bez većih problema izbore sa svim preprekama i izazovima. Bilo bi lepo da vašoj dragoj osobi udovoljite nekim finim znakom pažnje, poklončićem.

Vaga

Većinu Vaga očekuje naporan radni dan prvenstveno zbog dosta tekućeg posla, ali i dodatnih aktivnosti koje mogu iskrsnuti mimo dogovora. Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavi, mada i tu postoji par detalja koji vam mogu zasmetati.

Škorpija

Moguće je da vas od samog starta očekuju neki novi pregovori i dogovori stoga se očekujete da budete maksimalno fokusirani i spremni za eventualne nove vidove saradnje. Veoma prijatno iznenađenje u sferi ljubavi, za očekivati je da vam danas priredi draga osoba. Potrudite se da uzvratite na sličan način.

Strelac

Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine tipičnih Strelčeva. Povedite računa o poslovnoj konkurenciji i oponentima koji nemaju baš časne namere. Bez bitnijih dešavanja, proći će najverovatnije ovaj dan u sferi ljubavi. Pokušajte da se malo više angažujete, možda nešto i iskrsne.

Jarac

Najverovatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, posebno jer su moguća izvesna kašnjenja, ali i prosečan dan trebalo bi da zadovolji vaše visoke profesionalne standarde. Budite maksimalno otvoreni i realni, i pokušajte da imate razumevanja za potrebe druge strane.

Vodolija

Vodolije tokom ovog ponedeljka mogu očekivati blistave profesionalne domete. Ukoliko pak dođe do nekih sitnijih zastoja, dobar savet osobe od poverenja nikako neće škoditi. Novo poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom vrednom pažnje mogli biste da očekujete tokom ovog dana, pa eto prilike za uživanje u flertu i neobaveznoj opuštenoj priči.

Ribe

Ovaj ponedeljak Ribama može doneti komplikovane poslovne okolnosti gde ne bi trebalo žuriti, već strpljivo korak po korak raditi na završetku zacrtanih obaveza.Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje u sferi ljubavi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram