Dnevni horoskop za 21. 2: Lavu jedna prepreka kvari ljubav

dnevni horoskop
Foto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 21. februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Drugog dana radne sedmice Ovnovi imaju znatno povoljnije okolnosti da bolje usklade svoje napore sa otežanim okolnostima na profesionalnom polju.

Ljubav: Ovaj dan bi bilo najbolje da vam što brže prođe, bar što se tiče ljubavnih dešavanja. Pokušajte da izbegnete donošenje važnih odluka a da niste sve dobro sagledali.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Relativno miran i dobar poslovni dan očekuje Bikove. Budite mudri i strpljivi ako vam ponude grandiozne nove planove.

Ljubav: Ovog utorka mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Jedna od najvažnijih stvari koja vas očekuje ovog radnog dana jeste fokus i napor da se u svojoj tipičnoj brzini ne rasplinete na više poslovnih strana.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka danas će imati vrlo povoljne okolnosti za uspostavljanje novih ljubavnih kontakata.

Zdravlje: Obratite pažnju na nervozu i dekoncentraciju.

Rak

Posao: Većina Rakova danas bi mogla da učini više pozitivnih stvari za svoj poslovni status, ali i da makar malo pomogne onima koji su van ritma.

Ljubav: Makar registrujte pojavu potpuno nove interesantne osobe na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan da tipični Lavovi naprave krupnije i direktnije korake ka ciljevima koje su postavili na profesionalnom planu.

Ljubav: Danas možete dosta pružiti, ali još više očekujete od voljene osobe. Taj balans mogla bi da poremete prvenstveno vaša nerealna, megalomanska očekivanja.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Ovaj radni dan najverovatnije neće se bitno razlikovati od prethodnog. Razmislite o eventualnoj dodatnoj proveri novih ideja, planova koji se krčkaju u vašoj glavi već neko vreme. Budite realni u sagledavanju svih detalja.

Ljubav: Neka mala ljubavna tajna iz života tipičnih Devica danas bi mogla da vam malo zakomplikuje aktuelne partnerske odnose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Sve profesionalne ambicije osoba rođenih u znaku Vage danas bi trebalo da se preispitaju iz više uglova, i makar malo koriguju u odnosu na početne stavove.

Ljubav: Vaš fokus danas je najmanje usmeren na dešavanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa respiratornim sistemom.

Škorpija

Posao: Ništa bitno novo danas nije realno očekivati na poslovnom polju osoba rođenih u astrološkom znaku Škorpije. Mali predah i vama može dobro doći.

Ljubav: Verovatno ništa kapitalno, ali ipak dovoljno interesantno dešavanje danas bi moglo da preokupira vašu pažnju u sferi ljubavnih relacija.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju, današnji poslovni rezultati najtipičnijih predstavnika znaka Strelca biće manji i slabiji od ličnih očekivanja pre svega zbog smanjenog fokusa.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi rezultati bi mogli da budu veoma zadovoljavajući, naravno ukoliko se pokrenete i date konkretan doprinos.

Zdravlje: Napetost, stres.

Jarac

Posao: Nemojte biti prestrogi prema sebi i drugima iz poslovnog okruženja, nije sve toliko loše kao što to vama izgleda. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Dosta napora i strpljenja trebaće vam danas da nekako iskontrolišete ljubavna talasanja koja bi mogla da pokrene nezadovoljna draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ovaj radni dan donosi tipičnim predstavnicima Vodolije okolnosti koje taman toliko neće poremetiti ranije postavljene planove.

Ljubav: Potencijalna dešavanja u sferi ljubavi danas bi trebalo da vam uglavnom idu na ruku. Uklopite se u to i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Riba. Osećaj ličnog zadovoljstva biće primetan.

Ljubav: Nema razloga za nervozu i ishitrene poteze, strpljenjem možete dosta toga postići i opet biti zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram