Dnevni horoskop za 21.12: Uspešan dan pred Jarčevima

Foto: Credit line: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21.12.2022.

Ovan

Posao: Obratite pažnju na detalje dogovora ili ugovora koji potpisujete, budite skoncentrisani i fokusirani na ono što radite, jer su moguće greške.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, nove osobe su svuda oko vas, neke možete upoznati preko posla, neke preko društvenih mreža gde ste vrlo aktivni.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i uspešan radni dan za većinu Bikova. To bi trebalo da budu glavna obeležja ove poslovne srede.

Ljubav: Ova sreda nije najpovoljnija za duge razgovore i objašnjavanja u sferi ljubavi. Iskulirajte.

Zdravlje: Budite u pokretu, šetajte, plivajte.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan da Blizanci pre svega završe započete poslove, i naprave dobar i povoljan dogovor za sledeće profesionalne izazove.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju ljubavnih relacija tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Bezmalo sve profesionalne aktivnosti danas će vam ići od ruke, tako da razloga zabrinutost nema.

Ljubav: Slobodni Rakovi, iako postoji naklonost i simpatija prema nekome sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Najtipičnijim predstavnicima Lavova danas nisu najpovoljnije poslovne okolnosti da predlažu i započinju realizaciju novih ideja.  Držite se već započetih obaveza.

Ljubav:  Slobodni Lavovi,  neka priča se polako gradi, korak po korak ide približavanje. Ide usporeno, ali je vredno pažnje.

Zdravlje: Preporuka je više fizičke aktivnosti i redovnije vežbanje.

Devica

Posao:  Moguće je da vas očekuje kraći službeni put ili komunikacija sa inostranstvom. Očekuje se da budete precizni i jasni u iznošenju svojih stavova.

Ljubav: Višak slobodnog vremena i energije mogli bi da iskoristite da dogovorite i sprovedete u delo lepe zajedničke aktivnosti sa dragom osobom. Može i poseta prijateljima, rođacima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Očekuje vas naporan rad i nemojte imati previše neobavezan pristup obavezama.

Ljubav: Slobodne Vage, oko vas je više udvarača ili osoba koje jednostavno žele da budu u vašoj blizini i uživaju u vašem osmehu i dobroj energiji. N a vama j eda izaberete pravo društvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Uz vidljivo povećan radni elan, tipične Škorpije danas se suočavaju sa novim profesionalnim izazovima. Nepremostivih poslovnih prepreka za vas danas nema.

Ljubav: Ponekad je u sferi ljubavi neophodno praviti kompromise. Ova sreda nije takav dan, logičnije je da budete korektni, ali nepokolebivi u svom stavu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: U suštini,  malo je verovatno da ćete iz prvog puta uspeti da sve rešite, završite, obavite, dogovorite. Moraće da postoje ponavljanja, ispravljanja, vraćanje na početak.

Ljubav: Hteli to ili ne ljubavna prošlost tokom ove srede kucaće na vrata. Nemojte odlagati suočavanje i razrešavanje dilema, ako želite bez velikog tereta u budućnost.

Zdravlje: Moguć hormonski disbalans.

Jarac

Posao: Potencijalno, vrlo uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Jarčevima. Promene na organizacionom planu kao da su naručene od vas.

Ljubav: Iako nije realno očekivati neko kapitalno novo poznanstvo u sferi ljubavi, danas je velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata, koji zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan mogu imati tipični predstavnici Vodolija da sprovedu isplanirane zamisli – bez dodatnog poslovnog eksperimentisanja.

Ljubav: Nemojte suviše oklevati i čekati da druga strana napravi prvi korak. Možete propustiti priliku.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Ako imate osobu od poverenja u svom radnom okruženju, podelite obaveze, nema nagoveštaja neprijatnih iznenađenja, a opet olakšaćete sebi.

Ljubav: I dalje su aktuelne poslovne šeme, pa ako želite da spojite posao i zadovoljstvo samo napred.

Zdravlje: Hranite se zdravo, prenosi astroputnik.com

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram