Dnevni horoskop za 21. 10: Škorpija se povlači u sebe

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop - ilustracija; Foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Bez obzira na to što je sve oko vas usporeno, danas izlaz tražite u rizičnim akcijama i avanturama. Pazite se sportskih povreda i brzopletih izjava.

Bik

Još jedna šokantna vest danas može da unese nemir u polje partnerstva, kako emotivnog tako i poslovnog. Potrudite se da ne skačete odmah u svađu, već racionalno odmerite situaciju.

Blizanci

Partnerski odnosi su danas u vašem fokusu. Želite dosta toga da pružite partneru/partnerki, a pošto nemate puno vremena, neka to budu neke sitnice koje su bitne.

Rak

Osećate malo veći priliv energije, pa ste spremni da na poslu date svoj maksimum. Moraćete da se bavite temama koje su davno završene.

Lav

Postoji još sitnica vezanih za kuću i dom koje morate da odradite, međutim, danas se pojavljuje još stavki koje vam znače. Pazite kako se trošite fizički, imunitet vam je slab.

Devica

Realizacija poslova sada kasni i zbog toga visite na telefonu. Usput, imate brdo zamisli i ideja koje nećete moći tako brzo da sprovedete u delo.

Vaga

Danas se osećate stabilnije i poletnije, pa želite da iskoristite dan kako biste iskomunicirali sa najbližom okolinom o najbitnijim temama. Neki prijatelj će pokušati da vam se vrati u život.

Škorpija

Povlačite se u sebe i ne otkrivate svoje misli, a ni strahove. Moraćete da napravite bolji finansijski plan.

Strelac

Emocije su vam danas na vrhuncu i sve se vidi na vašem licu. Dobro se osećate i spremni ste da se uhvatite u koštac sa sitnim problemima koji su nastali usled lošije komunikacije.

Jarac

Povukli ste se u sebe i pokušavate da odgonetnete kako da zadovoljite svoje najdublje potrebe. Nemojte se plašiti maštanja.

Vodolija

Danas vam se otvaraju šanse za neku novu saradnju i zbog toga pripazite šta obećavate. Smanjite očekivanja.

Ribe

Mnoge situacije će danas kod vas probuditi osećaj kako ništa što uradite nije dovoljno. Ovo zavaravanje je odlično tlo za razvoj strahova, koji nemaju nikakve poente.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram