Dnevni horoskop za 21. 1: Škorpije u punoj brzini

dnevni horoskop
Foto: - / United Archives / Profimedia

Koga zvezde čekaju da se baci u akciju, a kome se preporučuje kočenje - saznajte u svom dnevnom horoskopu za 21. januar 2020.

OVAN

Posao: Nije realno očekivati neke furiozne poteze, tako tipične za pripadnike ovog sazvežđa, oni nisu ni preporučljivi, ali sitniji, dobro isplanirani i sigurniji svakako jesu.

Ljubav: Ukoliko ste uvideli da nešto ne štima, evo prilike da poradite na tome zajednički, a za neke konkretnije poteze sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

BIK

Posao: Nema razloga da i danas ne zabeležite dobre rezulatate na poslovnom planu, vodeći se pre svega sopstvenim interesima.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je za uživanje u prijatnoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom. Na kraju krajeva to ste i zaslužili.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao:  Bilo bi dobro da danas poradite na koncentraciji, ličnom fokusu i traženju kompromisnih rešenja, bar kada su krucijalni poslovni segmenti u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, budite strpljivi i sačekajte povoljniji period za osvajačke ljubavne akcije, dok bi zauzeti predstavnici trebalo da ulože bar minimum energije u održavanje stabilnosti aktuelne partnerske situacije.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

RAK

Posao: Vrlo dobar dan je pred većinom  Rakova, da  iako suočeni sa povećanim obimom posla na vreme i uspešno realizuju sve što su zacrtali.

Ljubav: Uobičajen i miran dan vas očekuje na ljubavnom planu. Nemojte ga iskomplikovati dodatnim, nepotrebnim razmišljanjima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

LAV

Posao: Iako stvari možda budu tekle sporijim tokom ovog dana, pokušajte izbaciti bespotrebnu nervozu i jednostavno shvatite sve kao jedan test koji vam može biti vrlo koristan u budućnosti.

Ljubav: Nije loš dan da obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom. Prijaće vam razgovor.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim traktom.

DEVICA

Posao:  Ovo bi mogao da bude dan u kome se Device mogu suočiti sa bar jednim izazovom vrednog rizika. Ipak budite oprezni, sagledajte pažljivo sve parametre pre donošenja konačne odluke.

Ljubav: Ne bi bilo loše da danas malo više truda i pažnje usmerite ka dragoj osobi i iznenadite je na primer nekim poklončićem.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

VAGA

Posao: Vage bi trebalo da se pozabave i provere da li su izvršile sve obaveze prema institucijama, vezano za papirologiju, formalnosti a kako bi izbegli veće neprijatnosti.

Ljubav: Bez nekih bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Uglavnom razmišljanja i osmišljavanje taktike za buduće poteze.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

ŠKORPIJA

Posao: Uobičajen radni dan sa prenatrpanim rasporedom obaveza očekuje Škorpije i ovog četvrtka, ali već su na to navikle, tako da se očekuje da budu aktivne do poslednjeg radnog sata.

Ljubav: Odličan dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gde se očekuje da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Napravite balans između posla i odmora.

STRELAC

Posao: Vrlo naporan dan opterećen obavezama očekuje većinu tipičnih Strelčeva. Doduše iako sve teče usporenije nego što očekujete, nema razloga za zabrinutost.

Ljubav: Verovatno vam danas neće preostati mnogo vremena i živaca za bavljenje ljubavnom sferom.

Zdravlje: Slabija cirkulacija.

JARAC

Posao: Sve profesionalne poluge Jarčevi će ovog dana držati pod svojom kontrolom. Mogli biste da deo vremena posvetite i nekom hobiju.

Ljubav: Nije isključeno da vam danas pažnju privuče  sasvim nova osoba na ljubavnom horizontu, pa eto prilike za prijatano i opušteno ćaskanje.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

VODOLIJA

Posao: Za tipične predstavnike Vodolija posla neće manjkati ni ovog dana, a dodatno vam mogu iskrsnuti i neke porodične obaveze koje valja uklopiti u dnevni raspored.

Ljubav: Bez naznaka većih promena u odnosu na jučerašnji dan  kada je sfera ljubavi u pitanju.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

RIBE

Posao: Dosta posla prvenstveno na polju komunikacije i organizacije očekuje većinu tipičnih Riba danas, pa bi bilo dobro da vam fokus  bude na izvršavanju i ispunjavnju od ranije započetih dogovora i planova.

Ljubav: Najpre raščistite sa dilemama i očekivanjima kako biste se mogli ispravno postaviti u potencijalno novoj ljubavnoj priči na vidiku.

Zdravlje: Osetljivost polja genitalija i malog stomaka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram