Dnevni horoskop za 21.1: Lav mora da obuzda svoj ego

Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. januar 2022. godine.

Ovan

Kraj radne sedmice Ovnovi dočekuju pomalo umorni, ali i uglavnom zadovoljni urađenim u prethodnom periodu na profesionalnom planu. Iznenađenje vam danas stiže od drage osobe. Budite spremni na neočekivan predlog, piše Astroputnik.

Bik

Poslednji radni dan u sedmici većini Bikova donosi nešto manje posla i obaveza. Ipak, nije isključena najava novih poslovnih dogovora u narednom periodu. Sve što se bude dešavalo tokom ovog petka u vašem ljubavnom delu života, neće zavisiti od vas i vašeg angažovanja.

Blizanci

Ovaj petak može se svrstati u prosečne, za tipične predstavnike Blizanaca. Nešto brži tempo i manje – više sve uspešno obavljate do kraja. Bilo bi dobro da svojim aktivnim delanjem date doprinos jednom potencijalnom odličnom danu, po pitanju relaksiranja zategnutih struna partnerskih odnosa.

Rak

Iako nema nagoveštaja za krupne poslovne poteze tokom ovog petka, ipak bi najtipičniji Rakovi mogli da ostvare malu ličnu profesionalnu pobedu. Bez značajnijih preokreta i nagoveštaja bitnijih dešavnja na vašem ljubavnom horizontu. Trebalo bi da je sve kako treba.

Lav

Solidni astrološki aspekti za današnje profesionalno angažovanje, Lavovi bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način, rezultati ne bi smeli da izostanu. Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da iskontrolišete svoj egocentrizam.

Devica

Na kraju radne sedmice za Device nije baš preporučljivo da se profesionalno angažuju na više strana. Držite se prioriteta. Pokažite više razumevanja za potrebe druge strane, nemojte da samo potencirate svoje pa svoje.

Vaga

Nije loš dan da tipične Vage požure sa završavanjem već započetih profesionalnih projekata. Ipak, nemojte upasti u zamku donošenja brzopletih odluka. Za eventualne nesporazume u sferi ljubavi odgovornost obično snose obe strane, međutim danas ste vi glavni i odgovorni za sva dešavanja.

Škorija

Za donošenje važnih odluka na profesionalnom planu uglavnom treba dobro razmisliti. Pred nekim Škorpijama je možda danas dan odluke. Više povoljnih signala koji stižu do vašeg srca, danas bi trebalo da dobiju epilog. Uživajte.

Strelac

Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Strelčeve čeka nekoliko iskušenja, a najvažnije se odnosi na zanimljiv poslovni predlog. Ovaj dan bi trebalo da predstavlja neku vrstu pozitivne prekretnice za vaš ljubavni život. Današnje aktivnosti posmatrajte kao ulaganje za lepšu budućnost.

Jarac

Vrlo dobra astrološka klima daje dobru osnovu da najtipičniji Jarčevi, na veoma kvalitetan način okončaju jednu sasvim solidnu radnu sedmicu. Sasvim korektan dan možete očekivati, prvenstveno ako želite da provedete miran dan sa voljenom osobom.

Vodolija

Ukoliko postoje razlozi za nezadovoljstvo ostvarenim, oni su najverovatnije posledica vaših nerealnih ambicija. Danas vaša pažnja i koncentracija nisu adekvatno usmereni prema osobi koja vas interesuje. Biće povoljnijih prilika.

Ribe

Ovaj petak dolazi kao povoljan radni dan za većinu Riba posebno da okončaju i neke nezavršene stvari iz prošlog perioda. Prošlost, ali na polju emotivno – ljubavnih odnosa, danas vas može prilično opteretiti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram