Dnevni horoskop za 20. oktobar: Škorpije da se spreme na buru emocija

dnevni horoskop
Foto: Konrad Bk / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 20. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Jedan udarnički dan je pred Ovnovima na kraju ove radne sedmice. Bez obzira na sve obaveze i napore, svi su izgledi da na kraju budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće promene u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina tipičnih Bikova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – dosta truda i angažovanja, a rezultati prosečni.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca je sigurna u svoje mogućnosti i sa velikom energetskom potporom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.

Ljubav: Većina predstavnika ovog sazvežđa mogla bi danas mogla da uživa u pažnji usmerenoj sa više strana. Iskoristite priliku da uživate u opuštenoj i neobaveznoj konverzaciji.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Iako je kraj radne sedmice, Rakove očekuje dosta obaveza. Proverite da li ste završili sve iz prethodnog perioda.

Ljubav: Bez obzira na to koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi.

Zdravlje: Fizički umor.

Lav

Posao: Odličan dan je da Lavovi stave tačku na jednu veoma uspešnu radnu sedmicu. Posvetite se novim ciljevima i planovima. Imate realne šanse da napravite dobre dogovore.

Ljubav: Eventualni prijatan susret uz veliku dozu simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali mogao bi da upotpuni vaša očekivanja i na ljubavnom planu. Uživajte.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Devica

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od ličnih ambicija, očekuje osobe rođene u znaku Device. Uz vaš veliki trud i preciznost sledi uspešno privođenje kraju svih obaveza.

Ljubav: Sjajan dan je u najavi da se pozabavite planiranjem vikenda i priredite neko lepo iznenađenje dragoj osobi, koja to nestrpljivo od vas očekuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Nije povoljan dan za pokretanje novih inicijativa, ali svakako jeste da se rešite nekih obaveza koje već neko vreme odlažete.

Ljubav: Pozitivne vibracije mogle bi vam pristizati danas iz poslovnog okruženja, pa eto prilike za razmatranje.

Zdravlje: Moguća osetljivost kože, alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Preporučljivo je da još jednom pregledate papirologiju iz prethodnog perioda, da nešto nije zaostalo nezavršeno kako biste izbegli potencijalno plaćanje penala.

Ljubav: Buru emocija mogao bi da izazove poziv ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje niste ravnodušni.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

Strelac

Posao: Više poziva i konkretnih predloga očekuje vas danas, ali ne žurite sa odgovorima. Dobro razmotrite sve opcije kako biste izbegli potencijalnu brzopletost.

Ljubav: Odličan je dan pred vama da ga na kvalitetan način provedete sa dragom osobom, pogotovo ukoliko ste je malo zapostavili prethodnih dana.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete uspešan, možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja.

Ljubav: Preokupirani poslovnim obavezama, danas biste ljubavnu sferu mogli da stavite u drugi plan potpuno, na opšte nezadovoljstvo drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama da bez problema završe sve započeto. Trud i naporan rad vam se ipak isplatio.

Ljubav: Prilika za nova poznanstava i uživanje u flertu i opuštenoj priči neće vam nedostajati ni ovog petka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Pred Ribama je solidan dan da sumiraju rezultate i posvete se nekim dugoročnijim planovima.

Ljubav: Danas nije isključeno da inicijativu preuzme druga strana, a na vama je da se opustite i uživate u trenucima pažnje i razumevanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram