Dnevni horoskop za 20.3: Devici se konačno smeši sreća

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Bik bi trebalo da pripazi na zdravlje, Škorpiju čekaju ljubavni problemi, a Riba se sa svima svađa. 

Ovan

Imate previsoka očekivanja od sebe, pa se zbog toga uvek osećate kao da niste dovoljno dobri. Imate puno pravo da budete zadovoljni sobom, i vreme je da to konačno shvatite.

Bik

Mogući su manji zdravstveni problemi, poput glavobolje ili kijavice, koji će vam poremetiti sve planove za vikend. Umesto što se nervirate, potrudite se da se odmorite.

Blizanci

Provedite današnji dan baveći se nečim što volite, a inače nemate vremena za to. Možda je u pitanju neki stari hobi, u kom ste uživali, pa u međuvremenu potpuno zapostavili?

Rak

Prijaće vam dobra muzika, ili neki kvalitetan film. Puni ste negativnih misli, pa se potrudite da pronađete nešto što će vam popraviti raspoloženje. Možda neka dobra serija?

Lav

Niste u centru pažnje i to vam se ni malo ne dopada. Ne brinite, dragi Lavovi, vrlo brzo ćete ponovo biti glavna zvezda – ali sada je vreme da pustite druge da zablistaju.

Devica

Pročitaj još:

Konačno je došlo vaših pet minuta! Nakon teškog i napornog perioda, za vas, drage Device, kreće mnogo opuštenijih nekoliko meseci i to baš sa današnjim danom.

Vaga

Odličan dan za nove poslovne prilike. Ukoliko danas dobijete neki veliki zadatak na poslu, nemojte da se bunite, jer će upravo to biti vaša šansa da pokažete koliko ste dobri.

Škorpija

Ljubavni problemi vam se spremaju, drage Škorpije. Partneru je potrebno više pažnje, pa bi najbolje bilo da se malo više posvetite privatnom životu, jer će posao i sutra biti tu.

Strelac

Ne zaboravite da povedete malo računa o sebi, jer se niko drugi sigurno neće setiti. Da, super je što ste požrtvovani i želite svima da pomognete, ali sada morate sebe da stavite na prvo mesto.

Jarac

Puni ste energije i elana, pa će ovo biti sjajan dan za posao i nove poduhvate. Ako ste planirali da se prijavite na neki konkurs za posao ili da tražite povišicu, danas je dan za to.

Vodolija

Obuzelo vas je romantično raspoloženje, a danas vam je dan kao stvoren za ljubav i pokazivanje emocija. Postoji li neko ko vam se već duže dopada? Sada je pravi trenutak da mu/joj to kažete.

Ribe

Mogući sukobi i svađe sa saradnicima, koji ne razumeju vaše ideje – a vi verujete da su samo vaše ideje dobre. Malo razumevanja nikad nikome nije škodilo. Probajte da nađete kompromis.