Dnevni horoskop za 20.9: Devici se sprema veliko ljubavno iznenađenje

Foto: Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. septembar 2022.

Ovan

Posao: Očekuje vas komunikacija sa nekim novim ljudima, posebno je naglašeno inostranstvo, pa se od vas očekuje maksimalno angažovanje.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi. Očekujte više nego pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Mnogi rokovi su već ispomerani nemojte dodatno otežavati sami sebi situaciju već se potrudite da se što bolje organizujete.

Ljubav: Dragoj osobi je potrebna vaša podrška jer se trenutno oseća nesigurno. Sada možete pokazati onu svoju najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: I dalje za Blizance važi upozorenje da budu oprezni sa papirologijom, dokumentima, proveravajte više puta sve pre nego što potpišete.

Ljubav: Ne dozvolite nikome sa strane da se meša u vaše partnerske odnose.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Rak

Posao: Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima će biti distanciran, što se može odraziti na krajnje poslovne rezultate.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Dan je povoljan j da pokrenete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Samo napred.

Ljubav: Pokušajte da na drugačiji način pristupite svakodnevnoj komunikaciji i aktivnostima. Pola krivice nije do vas, pola svakako jeste morate biti objektivni.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, ali u isto vreme u međuljudskim odnosima i dalje može postojati tenzija.

Ljubav: Kada su ljubavne relacije u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Budite dodatno oprezni prilikom bilo kakvih dogovora ili stavljanja potpisa. Prokontrolišite i pročitajte više puta ako je potrebno.

Ljubav: Slobodne Vage, šanse za ljubav su tu. Reč po reč i stvari se pokreću, blistate, sijate, nema toga ko će vas zaobići makar u komunikaciji i lepom druženju.

Zdravlje: Budite revnosni prema svom zdravlju, uradite makar osnovne analize krvi i urina.

Škorpija

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremene zastoje i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno izboriti.

Ljubav: Veći deo dana realno je da imate izražen nemir po pitanju neke važne ljubavne dileme. Ma koliko razmišljali, najbolje je otvoreno o svemu porazgovarati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, budite umereni.

Strelac

Posao: Iako vam može biti i danas povremeno naporno, bitno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspeh sledi.

Ljubav: Iako oboje pokušavate da balansirate, i to vam povremeno i uspeva, evidentno je da imate opet istih padova koje ste imali i pre.

Zdravlje: Negativnu energiju izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Jarac

Posao: Odličan dan je pred Jarčevima da bez većih poteškoća savladaju sve prepreke koje im budu iskakale. Generalno, pred vama je dobar i uspešan period.

Ljubav: Polako i smireno pokušajte da ne otežavate jedno drugom život, prestanite da pridikujete i da ukazujete na svaku, pa i nebitnu sitnicu.

Zdravlje: Vrlo dobro, budite više u pokretu.

Vodolija

Posao: Morate biti podsticajniji i aktivniji u odnosu na ostale saradnike, vi imate liderske osobine i primenite ih sada. Neke prilike ne bi trebalo da propustite.

Ljubav: Lepo vam je zajedno i zato više izlazite, krećite se i družite sa prijateljima. Budite opušteni i uživajte.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Ribe

Posao: Još jedan ne baš povoljan dan je pred Ribama. Iako ste možda sve papirološki odradili kako treba, sada problem može biti kašnjenje u realizaciji. Šta je tu je.

Ljubav: I dalje važi savet da negde otputujete zajedno i u svakom slučaju više se posvetite isključivo jedno drugom.

Zdravlje: Nervoza, stres.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram