Dnevni horoskop za 20. 8: Devici bivša ljubav kuca na vrata

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 20. avgust 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo dobar dan je za sve vidove fizičkih aktivnosti, a mnogi Ovnovi se mogu posvetiti uživanju u nekom izletu sa prijateljima.

Ljubav: Većina aspekata ukazuje na fine uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta želite, odredite prioritete u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete današnje obaveze. Ipak, valjalo bi i odmoriti i opustiti se.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebalo bi da budu usmereni na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Od vas dosta toga zavisi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Ukoliko imate u vidu neko kraće putovanje ili poslovni razgovor, pravi je dan za to.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba. Potrudite se da nesebično uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Jedan od opuštenijih dana je pred većinom Rakova. Potrudite se da ugodite sebi. Poslovne obaveze danas biste mogli da ostavite po strani.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje, predložite neki izlazak i pokažite iskreno koliko vam je stalo.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Odličan dan nalazi se pred Lavovima da uspešno ostvare sve zacrtane ciljeve i čak da naprave preliminarne dogovore za buduće projekte koji im mogu doneti finansijske benefite u budućem periodu.

Ljubav: Nešto manje razloga za zadovoljstvo imate na polju ljubavnih dešavanja, pre svega, zbog toga što se niste baš pretrgli u angažovanju.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Dan nije loš da pokušate da odradite nekoliko poslovnih obaveza. Ipak, potrudite se da ne raspete previše energije.

Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan po pitanju ljubavnih dešavanja mogao bi da vam poremeti poziv od stare simpatije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Evo dana koji bi Vage trebalo maksimalno da iskoriste za uživanje u zasluženom odmoru. Moguće je i da vas neko od prijatelja pozove na druženje, izlet.

Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana i na polju ljubavnih relacija. Budite opušteni i dobro raspoloženi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dobrodošao bi vam i savet iskusnog prijatelja od poverenja ukoliko imate dilema vezanih za pokretanje potpuno novog posla ili projekta.

Ljubav: Povoljan je dan za flert, druženje i uopšte opušteno delovanje. Izađite sa društvom u provod i lepo se zabavite.

Zdravlje: Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

Strelac

Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, a na vama je da razmislite o prioritetima. Ukoliko nešto nije baš hitno, odložite za neki budući period.

Ljubav: Danas su realno moguća iskušenja zbog nesporazuma izazvanih propustima iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Jarčevi bi danas mogli da budu zauzeti završavanjem nekih zaostalih obaveza, pre svega papiroloških i vezanim za rokove.

Ljubav: Ako ste neke signale iz prošlosti vašeg ljubavnog života do sada uspešno ignorisali, danas je vreme da po tom pitanju donesete konačnu odluku.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Vrlo dobra energija i dobro raspoloženje daje vam dobru osnovu za uspešan dan čega god se dohvatite.

Ljubav: Uživajte u međusobnoj pažnji i finim emocijama i ne preterujte sa davanjem nerealnih obećanja.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Neočekivane obaveze danas vas mogu baš umoriti i oduzeti vam dosta vremena i energije.

Ljubav: Nema naznaka za bitnije promene na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan, što će vam sasvim odgovarati.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram