Dnevni horoskop za 20.6: Lavovi, vi izazivate napetost u vezi

Hejli i Dastin Biber, Foto: LALO-MAX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 20. jun 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Povoljna poslovna sedmica je pred Ovnovima, stoga potrudite se da je iskoristite maksimalno. Situacije će se otvoriti same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju.

Ljubav: Onima koji su u emotivnim relacijama malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Potrudite se.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, mogući problemi sa probavnim traktom.

Bik

Posao: Koliko god vam se činilo da je nemoguće promeniti neke situacije, promene dolaze i to brže nego što ste mislili.

Ljubav: Dosta turbulencija vas očekuje na ljubavnom planu. Bilo bi mudro da ublažite svoj verbalni način izražavanja i izbegnete duže rasprave sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Još jedna prilično naporna radna sedmica očekuje predstavnike Blizanaca. Po pitanju dogovora treba biti više uključen, skoncentrisan jer su moguće pogrešne procene.

Ljubav: Zauzeti Blizanci bi trebali da više vremena posvete sebi i onome što žele, bez obzira da li je druga strana u to uključena ili ne.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Rakovima, ali razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Krenite korak po korak.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom, vratiće vam se višestruko. Uživajte u zajedničkim momentima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Ima prostora za dobre pomake i konkretna rešenja i poteze u ovoj sedmici, ali se prethodno ratosiljajte zaostalih obaveza ukoliko ih imate.

Ljubav: Na ljubavnom planu može biti napetih situacija izazvanih pre svega vašim promenljivim raspoloženjem i ponašanjem.

Zdravlje: Pad imuniteta, čuvajte se prehlade, visoke temperature.

Devica

Posao: Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku napravite promenu plana.

Ljubav: Zbog vašeg preteranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije, možete gomilati stvari u sebi, a onda neka sitnica može da pokrene bespotrebno burnu reakciju. Pokušajte da to malo iskontrolišete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Poslovni segment ove sedmice od vas zahteva preciznost, konciznost, veliko obraćanje pažnje na detalje papirologiju.

Ljubav: U poziciji ste da uživate u obostranoj pažnji i razumevanju sa voljenom osobom. Vaše pozitivne vibracije nailaze na dobar odziv.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije od samog početka nove radne sedmice očekuje jedan užurban tempo i uzavrela radna atmosfera, no vi ste na takve situacije već odavno navikli.

Ljubav: Novih zanimljivih osoba ima u vašem okruženju i žele da vam se približe, ali vi izgleda ne marite trenutno za to.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Strelac

Posao: Moguće je da vas već od danas očekuje najava novih poslovnih projekata i dogovora koje već neko vreme iščekujete.

Ljubav: I dalje vas vrebaju nova poznanstva najviše kroz poslovnu sferu, što je i logično. Moguć je i ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, kičme.

Jarac

Posao: Tokom ove sedmice savet je da ne žurite, a negde ste i sami svesni da samo delimično možete završiti sa nekim zaostacima. U principu rad će vam prijati.

Ljubav: Miran i stabilan dan vas očekuje kada su partnerski odnosi u pitanju, bez nekih neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Očekuje vas potpuni haos od obaveza, gde ćete se teško snalaziti i gde će vam trebati svi raspoloživi energetski resursi i organizacija da biste uspeli da sve rešite i raščistite.

Ljubav: Opušten dan je pred vama na ljubavnom planu. Sve je pod kontrolom i trebalo bi da ste zadovoljni oboje.

Zdravlje: Veliko rasipanje energije.

Ribe

Posao: Dosta naporan prvi radni dan ove sedmice je pred Ribama. Počev od velikog broja obaveza pa do komunikacije sa saradnicima, sve vas danas može dosta umoriti i mentalno i fizički.

Ljubav: Ukoliko ste prevazišli neka neslaganja iz prethodnog perioda, onda vas očekuje dosta opušten i miran dan na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram