Dnevni horoskop za 20.5: Vodoliji stižu pozitivne vibracije

Foto: GUILLAUME COLLET / Sipa Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. maj 2022. godine.

Ovan

Ipak uspešno privodite kraju ovu radnu sedmicu. Većini Ovnova preko je potreban odmor pa izdržite još danas. Promenljiv dan čeka vas na ljubavnom planu. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana, ali i dosta umorno. Pokušajte da razumete i popravite kompletnu atmosferu u sferi ljubavi tako što ćete pokazati dovoljno razumevanja i pre svega strpljenja.

Blizanci

Ukoliko se tipični Blizanci budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih obaveza, onda ih očekuje solidan radni dan. Sve što ste očekivali prethodnih dana a nije se ostvarilo prethodnih dana, danas bi uz malo sreće moglo da vam se ostvari. Imaćete dosta razloga da uživate.

Rak

Jedan uobičajen i prilično uspešan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi predloga za nove poslovne projekte. Na prvi pogled i stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Razgovarajte, planirajte, uživajte u zajedničkim trenucima.

Lav

Trudite se da budete koncentrisani ako radite sa važnim dokumentima. Ne žurite, i po mogućstvu konsultujte još nekoga ko se razume u problematiku. Ovaj petak makar u najavi ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Bavite se planovima za vikend.

Devica

Odličan radni dan imaće većina Devica pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, odnosno budu konkretni, detaljni i koncizni. Za nek konačne odluke krenite prvenstveno od sebe, ali uzmite u obzir i očekivanja druge strane.

Vaga

Rešićete svoje nesporazume i uspeti da nametnete svoj ritam i uspešno finalizirate ovu nedelju. Ukoliko želite da izbegnete bespotrebne polemike sa dragom osobom, pređite na vedrije teme.

Škorpija

Astrološki aspekti nagoveštavaju solidnu završnicu radne nedelje za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Mogla bi dosta da vam koristi i saradnja sa iskusnijim saradnicima. Pokrenite neku inicijativu za okupljanje i druženje sa prijateljima, prijaće vam.

Strelac

Nije povoljan dan da Strelčevi započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare, a prilika će biti svakako u narednom periodu. Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da obeleže ovaj petak. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Jarac

Odličan je radni dan za pojačane profesionalne aktivnosti kod Jarčeva, ali se može se pomalo zakomplikovati ukoliko uletite u verbalne sukobe sa nadređenima. Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas, ukoliko se opustite i ne razmišljate previše.

Vodolija

Na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Vodolija trebalo bi da sve drže sve pod kontrolom. Iskoristite pomoć starijeg saradnika od poverenja. Pozitivne vibracije mogu vam pristizati danas iz poslovnog okruženja. Imaćete prilike da uživate u finoj i neobaveznoj komunikaciji.

Ribe

Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu Riba, poradite dovoljno na boljoj organizaciji i preciznijem dogovaranju sa saradnicima. Moguće manje ili veće iskušenje na ljubavnom polju pokušajte da prevaziđete, pre svega željom i voljom da eventualne probleme sagledate iz drugačije perspektive.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram