Dnevni horoskop za 20. 5: Škorpijama se ostvaruju svi ljubavni snovi – pod jednim uslovom

dnevni horoskop
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 20. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Mogući su neki neodložni poslovni razgovori danas, a ostatak dana trebalo bi da se posvetite uživanju i relaksaciji.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa rođacima, kumovima, uživajte u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Spuštanje tenzija i znatno manji obim obaveza očekuje danas većinu osoba rođenih u znaku Bika. Ipak, nađite meru i u nastojanju da se opustite.

Ljubav: Odličan dan imaće svi predstavnici ovog sazvežđa koji su planirali da se dodatno angažuju i konkretizuju svoje namere prema dragoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na noge, naročito kolena i zglobove.

Blizanci

Posao: U najavi za ovaj dan nema nagoveštaja posebno loših astroloških aspekata po pitanju bilo kakvih radnih obaveza. Blizance mogu malo mučiti sopstvene dileme i prioriteti.

Ljubav: Dešavanja tokom ove subote u sferi ljubavi ne bi trebalo da se bitnije razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline.

Zdravlje: Moguće blage reumatske tegobe.

Rak

Posao: Nije loš dan da Rakovi vrlo dobro organizuju svoje vreme i uglavnom uspešno privedu kraju sve isplanirane obaveze.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni, ali i konkretni kada su partnerski odnosi u pitanju – i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, većina Lavova imaće dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite meru jer neće sve zavisiti od vas.

Ljubav: Ma koliko se trudili da budete umereni u sferi partnerskih odnosa, epilog današnjih dešavanja pre svega zavisi od razumevanja druge strane.

Zdravlje: Moguća nervoza, glavobolja.

Devica

Posao: Očekivano je da većina Devica planove i sopstvene poslovne projekcije ove subote sprovedu uspešno, bez značajnijih odstupanja.

Ljubav: Prvi dan vikenda donosi solidnu ljubavnu klimu da se zajedno sa voljenom osobom posvetite održavanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dobro izbalansirana kombinacija poslovnih obaveza i odmora najavljuje solidan dan i osećaj zadovoljstva za tipične Vage.

Ljubav: Ove subote nećete imati najpovoljniju klimu za konkretnu inicijativu i direktne korake u sferi ljubavi. Očekivani su posvećenost sebi i uglavnom pasivno posmatranje događaja.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Dan sa dosta obaveza očekuje tipične Škorpije, bilo da je reč o fizičkim, ili da su u pitanju mentalni napori. Suzite to na minimum prioriteta, nemojte se suviše rasplinuti.

Ljubav: Gotovo sve vaše ideje i planovi u sferi ljubavnih dešavanja danas bi mogli da se ostvare, pod uslovom da budete strpljivi i dovoljno taktični.

Zdravlje: Obratite adekvatnu pažnju na cirkulaciju.

Strelac

Posao: Za kraj ove radne sedmice možete da očekujete da ćete se baviti papirologijom formalnostima, ispravljanjem grešaka, rečju, dosta toga još imate da završite. Samo jedno po jedno radite i bez žurbe.

Ljubav: Neće vam ostati mnogo vremena za ljubavna dešavanja, stoga bar planirajte nešto za predstojeći vikend kako biste se iskupili pred dragom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda Jarčevima u najavi donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje svih praktično isplaniranih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, možete očekivati još više razloga za zadovoljstvo, posebno ukoliko imate izbalansiran i transparentan partnerski odnos.

Zdravlje: Moguće su manje reumatske tegobe u predelu donjeg dela leđa.

Vodolija

Posao: Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete i fokusirajte se na najvažnije obaveze.

Ljubav: Danas najverovatnije nećete imati mira na polju ljubavi. Za očekivati je da dobijete nekoliko zanimljivih novih informacija o osobi koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Izvesno je da Ribe skoro sve radne aktivnosti tokom prvog dana vikenda obave uz manje zastoje i usporavanja, ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Vaša pažnja biće prvenstveno usmerena na održavanje ili podizanje nivoa već postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram