Dnevni horoskop za 20. 5: Jarčevi danas u potpunom haosu

dnevni horoskop
Foto: Alessandro Bosio / Alamy / Alamy / Profimedia

Otkrijte šta nam je zapisano u zvezdama u danu pred nama.

Ovan

Bićete opterećeni ceo dan zbog neke poruke ili razgovora na temu novca, čak će se
neki član porodice umešati u sve. Na vama je samo da ne odlučujete pod pritiskom.

Bik

Imate negativne misli u vezi sa time gde i kome pripadate. Niste osoba koja će lako biti deo grupe, ali ipak probajte da ne odskačete i po tom pitanju.

Blizanci

Znate da ste dali svoj maksimum, ali se od vas zahteva još. Partner želi odgovore i to odmah, a vi niste u stanju ni da razgovarate.

Rak

Opsesija poslom ne jenjava, a vas muče neke tajne koje samo vama deluju velike i grandiozne. Držite noge čvrsto na zemlji.

Lav

Danas ste malo haotični, ali vam to prija. Dosta bitni događaji se odigravaju na polju ljubavi, pa samo o tome razmišljate.

Devica

Vaši odnosi sa svima su danas nestabilni. Partner se povlači, a vi se osećate kao da sada morate da rešite to što ne valja između vas.

Vaga

Pročitajte još:

Neko od prijatelja glumi vašeg roditelja i to vas jako nervira. Pokušajte da ne upadate u vatru već oslušnite šta se krije u tom ponašanju jer ono upravo govori o vašim strahovima.

Škorpija

Deluje vam kao da su problem drugi, a ne vi. Međutim, nikada niste sami u tom problemu, tako da bi trebalo da sagledate i svoje postupke.

Strelac

Optužuju vas da se štedljivi na rečima, ali i delima, a istina je da samo vrtite u glavi dve teme: ljubav i novac. Morate da budete iskreni, bar sa partnerom.

Jarac

Rad na sebi nikada ne prestaje, pa svakoga dana stičete neki uvid o grešakama iz prošlosti. Budite objektivni.

Vodolija

Imate jak upliv kreativne energije, pa se bacite na posao. Samopuzdanje vam je poljuljano, ali ni to neće dugo trajati.

Ribe

Nema te sile koja će vam povratiti koncentraciju jer vas samo zanima realizacija posla. Previše ste nervozni i to prenosite na partnera.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram