Dnevni horoskop za 20.4: Škorpije čeka nagrada za trud

horoskop; Hermiona Grendžer; Ema Votson
Foto: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. april 2021. godine.

Ovan

Još jedan prilično opušten dan je pred Ovnovima, da svoje zacrtane obaveze bez problema realizuju onako kako su zamislili. Eventualni višak slobodnog vremena i pozitivne energije mogli biste danas da usmerite na planiranje neke lepe ljubavne akcije. Uživajte, piše Astroputnik.

Bik

Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Bikovima. Iako obaveza neće da  manjka vaša organizovanost i motivacija biće na zavidnom nivou. Samo napred. Mogli biste da očekujete kritike od drage osobe, koja se oseća pomalo zapostavljeno zbog vaše inertnosti.

Blizanci

Blizance bi mogao da očekuje malo izazovniji radni dan. Moraćete više truda i pre svega mentalnog napora da uložite u realizaciju nekih zahtevnijih ideja. Potrudite se da vaš odnos sa dragom osobom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i konkretne predloge. Nije vreme za duge priče i objašnjenja.

Rak

Povedite računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem i pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe. Što se ljubavne sfere tiče imate priliku danas da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati, a vi se potrudite da uzvratite bar na približan način.

Lav

Budite umereni u komunikaciji, ne ulazite u ozbiljnije rasprave i budite maksimalno posvećeni timskom radu, jer ćete samo tako uspeti da se na odgovarajući način izborite sa brojnim izazovima koji vas mogu očekivati.  Više kompromisa nego što ste navikli biće vam potrebno i na emotivno-ljubavnom planu kako biste izbegli veće nezadovoljstvo.

Devica

Dosta posla očekuje Device, a nije isključeno ni nametanje novih od strane nadređenih, pa će vam trebati dosta energije da sve bez većih zastoja realizujete. Veoma povoljni aspekti nagoveštavaju više prilika za uživanje u opuštenoj atmosferi i finim momentima sa dragom osobom.

Vaga

Osećaj nedostatka fokusa i koncentracije mogao bi da prati Vage ovog dana. Potrudite se da budete što jasniji i konkretniji u iznošenju svojih stavova. Budite otvoreniji i uložite malo više napora da poboljšate postojeću situaciju, u kojoj ste vi malo po strani.

Škorpija

Radite na pokazivanju vaših ličnih kvaliteta i promociji najboljeg sebe kada je posao u pitanju. Sav trud trebalo bi kad tad da bude adekvatno nagrađen. Sve što vam smeta i otežava komunikaciju trebalo bi da pokušate zajedničkim snagama da popravite.

Strelac

Zbog povećanog obima posla, Strelčevi bi mogli biti angažovani više nego uobičajeno. Vodite računa o komunikaciji sa bliskim saradnicima, posebno onima koji nisu u mogućnosti da prate vaš ritam. Nemojte biti egoistični, preterano nonšalantni i ponašati se kao da vas problemi druge strane ne zanimaju ni malo.

Jarac

Ovo bi mogao da bude jedan od boljih poslovnih dana u najavi kod većine Jarčeva, gde nije isključeno da se nađete na čelu nekog veoma značajnog projekta za buduće poslovanje. Samo napred. Ovo nije naročito povoljan period za veće i krupnije preokrete na emotivnom planu. Dobro razmislite pre nego što donesete neku konačnu odluku.

Vodolija

Trebali bi imati malo više sluha za mišljenje drugih. To vam inače nije jača strana, ali trenutno je tako, pa vam ostaje da poradite na što većoj mogućoj fleksibilnosti. Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom horizontu. Imaćete potrebu da preispitujete vaš odnos i analizirate i sebe i dragu osobu.

Ribe

Nemojte pokazivati strah i zabrinutost da nešto ne možete da odradite. Ovo je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da vaš trud bude primećen. Potrudite se da draga osoba stekne utisak da dajete maksimum u svemu, a ne da ćesto nešto ostaje nedovršeno ili nedorečeno. Veoma su dobre šanse da u tome uspete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram