Dnevni horoskop za 20.3: Ribe ulaze u sukob sa partnerom

Foto: Credit line: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak 20. mart 2023. godine.

Ovan

Posao: U novu radnu sedmicu većina Ovnova kreće punom brzinom, spremni da se svim izazovima izbore bez većih poteškoća.

Ljubav: U dobroj ste ljubavnoj formi, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao: Sasvim solidan početak radne sedmice je pred većinom Bikova. Trebalo bi da sve držite pod kontrolom, i rešavate probleme korak po korak.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekujete da i druga strana otvori karte kao i vi i počnete da se bavite ozbiljnijim planovima za budućnost.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Ovaj dan obećava solidan početak Blizancima, ali obratite pažnju na moguće komplikacije jer dosta toga neće zavisiti od vas.

Ljubav: Nije preporučljivo da napetost i nervozu prenosite na ljubavnu sferu, jer dodatno možete zakomplikovati stvari i pojačati tenzije

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Rakovima. Očekuje se da budete vredni i odgovorni, a moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Usmerite više energije na vaš odnos, povlačenje i distanca nisu dobri.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovaj ponedeljak bi mogao Lavovima da bude i najava perioda u kojem će imati priliku da naprave neke nove dogovore i saradnje. Iskoristite priliku da nametnete svoje stavove.

Ljubav: Pokušajte da danas ne dajete voljenoj osobi povoda za ljubomorne komentare.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao: Novi poslovni ciklus je pred Devicama, pa je za očekivati da od samog početka pokažu pojačano angažovanje i energično krenu u susret novim profesionalnim izazovima.

Ljubav: Dosta novih osoba cirkuliše u vašem okruženju, međutim ništa vredno pažnje i nekog ozbiljnijeg truda.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Ukoliko se dobro organizujete, imate sve šanse da napravite vrlo dobar poslovni dogovor na samom startu ove sedmice. Ne budite lenji.

Ljubav: Dobar je dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je samo da ne vagate previše, već budete odlučniji.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Polje posla tokom ove radne sedmice kod većine tipičnih Škorpija biće posebno opterećeno, i moraćete da plivate iz dana u dan kako okolnosti budu nalagale.

Ljubav: Ne zaboravite na obećanje koje ste dali voljenoj osobi, kako ne biste pretrpeli ozbiljnije kritike.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Strelac

Posao: Potencijalno dobra radna sedmica nalazi se pred većinom Strelčeva, a od vaše konkretnosti i pre svega fokusiranosti zavisi koliko ćete toga i sprovesti u praksi.

Ljubav: Ako još uvek čekate da se neko pojavi na vašem ljubavnom horizontu, onda bi to danas mogla biti neka stara simpatija.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Već na samom startu Jarčevi bi mogli da očekuju nesporazume sa nekim od saradnika koji ne prihvataju vaše načine rada i organizacije.

Ljubav: Veći deo ovog perioda može biti opterećen dozom vašeg nešto tvrđeg stava prema dragoj osobi, ali još više zbog neispunjenih obećanja koja ste dali nekome, pa svesno ili ne zaboravili.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla tokom ovog ponedeljka. Ovo je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti.

Ljubav: Imaćete potrebnu da preispitujete vaš odnos i analizirate i sebe i drugu stranu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Za očekivati je da više lepih ideja Ribe iznesu na videlo i podele sa najbližim saradnicima. Međutim, nemojte se razočarati ukoliko ne budu sve odmah prihvaćene.

Ljubav: Dan nije povoljan za neke konkretne ljubavne akcije i poteze, stoga bi bilo dobro da se danas malo pritajite i izbegnete bespotrebna nadmudrivanja.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram