Dnevni horoskop za 20. 2: Škorpiji se vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto:

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 20. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda jeste dan za odmor za tipične predstavnike znaka Ovna, ali nije isključeno da ćete izvesno vreme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika vezano za neodložne poslove koje treba obaviti.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite na pre svega strpljiv i kompromisan način. Ne raspirujte vatru bez potrebe.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost, pišu na sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Bikovi bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima ili se pak posvete nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Možda baš iz prijateljskog okruženja dobijete potvrdu da ste nekom već duže vreme simpatija.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete brzoplete pokrete.

Blizanci

Posao: Ako ima neodložnih stvari, napred u radne pobede, ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da relaksacija bude u istoj ravni sa obavezama.

Ljubav: Solidan dan da provedete vreme sa dragom osobom, opuštene zajedničke aktivnosti, ali ako je ikako moguće, i sa što manje priče i kombinovanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Pokušajte da sprovedete plan za današnje aktivnosti. Ipak, sve vam može poremetiti iznenadna molba prijatelja da im pomognete.

Ljubav: Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmerenih ka dragoj osobi moglo bi da vam donese više korisnih stvari.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan da Lavovi, makar oni najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka, uspešno osmisle i u praksi realizuju ideju aktivnog odmora. Uživajte.

Ljubav: Naizgled prosečan dan veoma lako se može pretvoriti u ekstra zanimljiv, posle susreta i upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Devica

Posao:. Veoma sadržajan i verovatno naporan radni dan očekuje Device. Nemojte sve sami, podelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Vrlo povoljan dan je pred vama za predstavljanje nekih novih ideja i zamisli, kao i radu na usavršavanju postojećih veština i znanja.

Ljubav: Od nekoliko interesantnih susreta i kontakata barem jedan bi valjalo izdvojiti i usmeriti neophodnu pažnju ka njemu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pročitajte još:

Škorpija

Posao: Evo dana koji bi Škorpije mogle da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete se posvetiti i omiljenom hobiju. Uživajte.

Ljubav: Neće biti iznenađenje ukoliko se pojavi opcija oživljavanja stare, potisnute ljubavne priče. Razmislite dobro šta vam je činiti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Većinu radnih aktivnosti tipični predstavnici znaka Strelca danas mogu odraditi na zadovoljavajući način, ali računajte da će vam najviše vremena oduzeti neke obaveze vezane za kuću i porodicu.

Ljubav: Povoljni vetrovi trebalo bi da duvaju na vašem ljubavnom nebu danas, pa eto sjajne prilike za uživanje i razmenu onih najfinih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana, već se pootrudite da odredite ono šta vam je najvažnije.

Ljubav: Malo kombinatorike možete koristiti i u sferi ljubavi, ali ipak nemojte zanemariti značaj prakse.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Ova subota donosi većini osoba rođenih u znaku Vodolije zvaničnu potvrdu uspešno završene radne sedmice, ali i osećaj samopouzdanja veći nego ikada.

Ljubav: Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Ribe

Posao: Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije, pa se potrudite da tako i ostane tokom celog dana.

Ljubav: Trudili se manje ili više, ipak inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte.

Zdravlje: Nema u najavi iole ozbiljnijih problema u sferi zdravlja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram