Dnevni horoskop za 20.12: Ribe očekuje flert na poslu

Foto: Credit line: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20.12.2022.

Ovan

Posao: I danas su moguća brojna spoticanja i prepreke na vašem poslovnom planu što će vas samo usporiti ti ali nikako pokolebati u svojim namerama.

Ljubav: Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe, družite se više sa prijateljima, uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Ne rasipajte svoju pažnju i energiju, pokušajte da se fokusirate samo na jedan cilj, na jedan poslovni projekat i sve će biti kako treba.

Ljubav: Potencijalne nesporazume najbolje ćete otkloniti ukoliko oboje budete otvoreni za priču i usklađivanje.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Blizanci

Posao: I danas vam se mogu ponuditi neke nove opcije za proširenje saradnje ili novi projekti povoljni za vaše pre svega napredovanje. Šta god da izaberete nećete pogrešiti.

Ljubav: Slobodni Blizanci, raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu, ali sve to ide malo sporo za vaše standarde.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Mogli biste da ostvarite značajne kontakte i da upoznate značajne i važne ljude koji vam mogu pomoći u budućem periodu.

Ljubav: Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što i jeste vaša suštinska potreba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Budite umereni u komunikaciji, ne ulazite u rasprave i budite maksimalno posvećeni timskom radu. Moraćete dosta pomagati drugima u zavisnosti od situacije do situacije.

Ljubav: I na ljubavnom planu ćete morati da pravite veće kompromise nego uobičajeno. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: I danas će vam polje komunikacije sa saradnicima biti naglašeno. Ono što je dobro jeste da uz pravilan nećete dozvoliti da vas bilo šta od ovoga izbaci iz takta.

Ljubav: Imate neke zajedničke planove i dogovore. Danas počnite sa posetom prijateljima, rođacima i uživajte u finom društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Moraćete da malo pojasnite i sebi i drugima kakvi su vam ciljevi, budite fokusirani na ono što pričate, jer vas mnogi i danas neće najbolje razumeti.

Ljubav: Budite otvoreniji i uložite malo napora da poboljšate postojeću situaciju, u kojoj ste vi malo po strani. Pomogao bi vam i neki dobronamerni savet prijatelja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Generalno gledano poslovni segment je korektan i donosi vam konačno malo stabilniju situaciju, a moguće je i otpočinjanje neke nove saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Razgovarajte više sa partnerom o svemu što vas muči i iznesite sve karte na sto bez prikrivanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: I tokom ovog dana savet je da budete oprezni u komunikaciji. Morate sami da se potrudite oko toga da upakujete bolje stvari koje vam smetaju na način koji je prihvatljiv i ne vređa nikoga.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, opet je prošlost tu, neko ko nikako da vas pusti na miru. Negde prija što se osoba iz prošlosti angažuje i interesuju za vas ponovo, ali budite oprezni

Zdravlje: Moguć hormonski disbalans.

Jarac

Posao: Možete biti postavljeni na čelo nekog projekta koji je veoma značajan za vašeg poslodavca. To je dobro za budućnost i napredovanje, gde ćete pokazati u pravom svetlu svoje organizacije sposobnosti, kreativnost a u vezi s tim sledi vam i značajno povećanje finansija.

Ljubav: Vi ste trenutno prilično zadovoljni time kako se odvija situacija u vašoj emotivnoj vezi, stoga ništa ne menjajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Mogu vas nervirati površni ljudi, oni koji ne stoje iza svojih reči i postupaka, ali ćete imati pravi metod kako da sa njima izađete na kraj.

Ljubav: Neko prijateljski nastrojen vam može pomoći da rešite lične nedoumice i da stvarnost učinite prihvatljivijom. Prihvatite savet.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i adekvatnog odmora.

Ribe

Posao: Nove prilike, poslovne ponude, aktuelne su i danas, a vi se potrudite da ih ne propustite.

Ljubav: Slobodne Ribe, flertovanje sledi preko posla. Potrebno vam je konačno pojavljivanje nekoga ko vredi i koga možete zamisliti kraj sebe na duže.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram