Dnevni horoskop za 20.1: Vage, malo rizikujte zarad ljubavi

dejt par
Vage malo rizikujte d abi ljubav i uspela, Foto: 4CRNS / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 20.01.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Nešto relaksiraniji radni dan u odnosu na prethodni, čeka tipične predstavnike Ovna. I dalje mnogo energije trošite na raznorazne dogovore i komunikaciju sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Na sve strane, gde god da se okrenete, danas možete očekivati potencijalne ljubavne signale.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Odličan radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Bika, pre svega na polju organizacije posla i potvrde da su na pravom putu ka profesionalnom uspehu.

Ljubav: Nije loš dan da deo svog slobodnog vremena posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela nogu, kolena.

Blizanci

Posao: Ukoliko se fokusirate na osnovne zadatke imate realne šanse za pristojan radni dan, u suprotnom najtipičniji Blizanci mogu očekivati greške i krupne poslovne propuste.

Ljubav: Tokom ovog četvrtka ne bi trebalo da imate većih ljubavnih kikseva, što je dobro. Čak, nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatno iznenadi.

Zdravlje: Vodite računa o grlu i respiratornim putevima.

Rak

Posao: Rakovi će biti najefikasniji ako se posvete svojim zadacima i ne mešaju se u tuđe stvari.

Ljubav: Budite što je moguće opušteniji i prepustite se najfinijim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za Lavove i tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Doduše ciljevi mogu biti nešto niži, ali svakako ostvarljivi.

Ljubav: Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa energetskim pićima.

Devica

Posao: Još jedan relativno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Devicama. Sveobuhvatnu pozitivnu sliku, jedino može pokvariti preterano detaljisanje.

Ljubav: Korigujte nerealna očekivanja, i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Vaga

Posao: Potrudite se da ispoštujete svoje osnovne profesionalne principe i nema bojazni za krajnje poslovne rezultate.

Ljubav: Ovaj četvrtak može vam ponuditi par situacija u kojima je poželjno da makar malo rizikujete, u nameri da se približe osobi koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Konačno, posle dužeg vremena, evo jednog potencijalno veoma relaksirajućeg radnog dana za većinu Škorpija, u sferi profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života, za očekivati je da se ništa bitno do kraja ovog dana ne pokvari.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Nema naznaka bitnijih promena na profesionalnom planu kod najtipičnijih Strelčeva. To je glavni razlog zbog čega danas možete biti nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom.

Ljubav: Promene vredne pažnje, danas možete sami inicirati i pokrenuti se u nameri da preuzmete inicijativu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Jarac

Posao: Površno posmatrano i ovaj radni dan donosi jarčevsku kontrolu nad svim važnim poslovnim polugama. Ipak, čuvajte se od neiskrenih saradnika.

Ljubav: Iskrenost je veoma bitna i za stabilne ljubavne relacije. Uživajte u pažnji i iskrenom razumevanju vaše drage osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Pomalo nezainteresovano mogu delovati danas Vodolije, na polju poslovnih aktivnosti. Ipak, nemojte se potpuno isključili iz aktuelnih dešavanja.

Ljubav: Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi, danas verovatno niste ni planirali. Međutim, budite pripravni za naglu promenu nekih od planova.

Zdravlje: Povedite računa o radu srca i kardiovaskularnog sistema.

Ribe

Posao: Tokom većeg dela ovog radnog dana, najtipičniji predstavnici Riba biće vredni ali i pomalo rasejani i rasplinuti na više poslovnih strana.

Ljubav: Što se tiče ljubavnog polja, tu vas čeka nekoliko situacija u kojima može doći do razmimoilaženja u stavovima i nerazumevanja sa dragom osobom.

Zdravlje: Hronične tegobe, prenosi Astroputnik.

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram