Dnevni horoskop za 2. novembar: Lava samo jedna osoba potpuno izbacuje iz ravnoteže

horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako vam može biti danas povremeno naporno, bitno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspeh sledi.

Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom. Prepustite se i neka priča krene sama od sebe.

Zdravlje: Donji deo nogu trpi opterećenje.

Bik

Posao: Po principu dva koraka napred – jedan nazad mogao bi da protekne ovaj radni dan kod Bikova. Suzdržite se od brzih reakcija, potrudite se da nađete samokontrolu.

Ljubav: Družite se, izlazite, obnovite neke kontakte preko društvenih mreža. Izbor je veliki i vi ste spremni na akciju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: . Moraćete da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Verujte svojoj intuiciji.

Ljubav: Mogu se pojaviti stare, a mogu i nove simpatije, tek danas vam neće uopšte biti dosadno. Flertujte, uživajte, zabavljajte se.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto manje radnog elana i motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla. A sve je najvažnije.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti za bar jedno kvalitetno novo poznanstvo koje će vas pokrenuti.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Današnja poslovna atmosfera nije najpovoljnija da Lavovi započinju nove profesionalne etape. Fokus bi valjalo da bude na završavanju starih zadataka.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti ili stare simpatije mogla bi da vas totalno izbaci iz ravnoteže – u pozitivnom smislu.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Devica

Posao: Možda ćete morati da radite neke stvari ispočetka, ali ćete uspeti da ih privedete kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja jesu najrealniji scenario za danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka možete uspeti da ostvarite danas, mada nešto sporije ili ponavljajući neke poteze.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan donosi vam veliku užurbanost jer ste možda u stisci sa rokovima i nezavršenim obavezama. Ma koliko žurili, nešto će vas vraćati unazad. Stoga bolje usporite.

Ljubav: Nećete biti baš u svom elementu, a posebno ne za ozbiljne i duge razgovore.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Promenjene okolnosti u sferi poslovnih dešavanja zahtevaće od vas dodatno prilagođavanje novonastaloj situaciji. Možete vi sve.

Ljubav: Dobar je dan da se posvetite većem angažovanju na ljubavnom polju. U suprotnom vas mogu očekivati kritike zbog nedovoljne posvećenosti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Jarac

Posao: Najviše energije tokom ovog radnog dana većina Jarčeva treba da usmeri na postizanje kvalitetnih dogovora i dugoročnije poslovne planove.

Ljubav: Posvetite više vremena komunikaciji i traženju zajedničkih interesa i aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Promene, pre svega na polju organizacije i komunikacije, mogle bi da vas zbunjuju, nerviraju. Poželjno je zato da prihvatite to kao trenutno loš period.

Ljubav: Promenljivo može biti na vašem ljubavnom planu. Bilo bi najbolje da budete manje isključivi.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Moraćete da se organizujete dosta dobro da biste stigli da završite sa svim obavezama ili projektima koje ste otpočeli.

Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom.Prepustite se i neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram