Dnevni horoskop za 2. avgust: Jedan znak skoro neće imati ovako dobar radni dan

Foto: Supplied by LMK/Newscom / Newscom / Profimedia

A šta su vam zvezde za danas priredile.

Saznajte šta vam zvezde savetuju za sredu 2. avgust 2023. na planu posla, ljubavi i zdravlja, a piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Ovaj radni bi mogao da protekne u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogu biti od koristi za budući period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Verovatno jedan od boljih radnih dana u poslednje vreme je pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika. Vaš trud, plus pomoć sa strane daju odlične rezultate.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne izneverite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Treći radni u sedmici nikako nije povoljan da osobe sa tipičnim blizanačkim mentalnim sklopom rade više stvari u isto vreme. Moguće su krupne greške i veliki previdi.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati je recimo makar malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Vrlo je realno da ostvarite sve najvažnije poslovne zadatke koje ste sebi postavili za ovaj radni dan.

Ljubav: Vaše ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Lav

Posao: Kontra ritam tokom današnjih radnih aktivnosti biće najveće smetnje da Lavovi ostvare svoje profesionalne planove.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka drugoj strani.

Zdravlje: Mogućeoscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Preciznost i marljivost tipičnih predstavnika znaka Device danas bi moglo da vam se višestruko isplati, pre svega na poboljšanju organizacije profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Veći deo ovog dana trebalo bi da imate dobru klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Blaže reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizovanja dogovorenih profesionalnih projekata. Nove bitne izmene zahtevaće kompromise i prilagođavanje.

Ljubav: Na prvi pogled mirno ljubavno more, danas vam može zatalasati susret i upoznavanje sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ne samo da nije realno očekivati bitne promene, već bi za većinu Škorpija danas bilo mudro da se isključivo posvete već započetim poslovima.

Ljubav: Ovaj dan nije baš povoljan da previše anlizirate i preispitujete, kako svoje tako i ponašanje drage osobe. Što manje priče a što više ljubavi i razmene finih osećanja.

Zdravlje: Potencijalne alergijske reakcije kože.

Strelac

Posao: Imaćete sasvim solidne astrološke uslove da se pre svega uspešno posvetite završetku već započetih poslovnih obaveza. Za nove akcije budite strpljivi.

Ljubav: Tokom ovog dana bilo bi dobro da tipični Strelci prvenstveno ispune ranije data obećanja voljenoj osobi. Moguće su manje verbalne partnerske trzavice.

Zdravlje: Potrudite se da izbegnete prehladu i visoku telesnu temperaturu.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina Jarčeva profesionalno bude uspešna, mada ne baš onoliko koliko je možda bilo realno.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Bitno je da svojom sebičnošću ne zatežete aktuelne partnerske odnose.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana, tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati nekoliko neprijatnih iznenađenja, pre svega od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Iznenađenja može biti i što se tiče dešavanja na polju ljubavi, samo što ovde imate veće šanse da spretnim taktičkim potezima stvari učinite malo boljim za sebe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Tokom većeg dela dana predstavnike Riba očekuje više prepreka, prvenstveno tehničke prirode, na putu ka zacrtanim profesionalnim ciljevima.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih relacija imaćete vrlo dobre astrološke uslove za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nesanica.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram