Dnevni horoskop za 2.4: Jarca čeka iznenađenje

Foto: 20TH CENTURY FOX TELEVISION-BAYS THOMAS PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia

Devica ne treba da reaguje na prvu loptu, Vodlija mora da se opusti, a Ribe treba da iskoriste romantično raspoloženje.

Ovan

Pomozite danas svakome ko bude od vas zatražio pomoć ili savet. Fokusirajte se samo na blisku budućnost i planove u vezi sa njom.

Bik

Upadate u paniku zbog novca i još nekih vama izuzetno bitnih pitanja. Od vas se sad traži da budete racionalni i prisebni, ne osvrćite se na prolazne probleme.

Blizanci

Oduprite se potrebi da svima budete na usluzi, mnogi trenutno to zloupotrebljavaju. Pokušajte što više da budete suzdržani i kada je vaše mišljenje u pitanju.

Rak

Iznenađujuće, ali danas vam teško pada komunikacija. Imate potrebu da saberete misli i donesete neke odluke jer vas dosta stvari pritiska.

Lav

Danas nemate sredinu. Ili puno radite ili nemate volje da mrdnete prstom, pustite da dan prođe i neka vas ne grize savest.

Devica

Pročitaj još;

Ne reagujte na prvu loptu i povucite se iz bilo kog napetog razgovora. Ukoliko vam se uopšte ne priča, bolje je da ćutite nego da se svađate.

Vaga

Nepredviđene situacije vas danas dovode do ludila. Zbog te nervoze možete lako da uđete u raspravu sa partnerom ili nekim bliskim iz vašeg okruženja.

Škorpija

Želite da promenite nešto u vezi, ali ne znate kako. Pokušajte tako što ćete pričati o svojim najvećim strahovima bez mnogo drame.

Strelac

Danas pripazite sa kim se takmičite da ne bi ispalo na kraju kako nemate obzira ni prema kome. Obratite pažnju na troškove i nepotrebne kupovine, nemate prostora za takve izlete.

Jarac

Danas će se sve dešavati sa nekim dodatnim ubrzanjem pa pokušajte da ne pravite greške. Iznenadna vest ili poruka mogu uticati na raspoloženje.

Vodolija

Neočekivani događaji vezani za posao uticaće na dom i blisko okruženje. Nakupljate stres i nervozu bespotrebno, okrenite se nekim alternativnim vidovima relaksacije.

Ribe

Trenutno planirate mnogo i želite sve da se ispuni. Romantično raspoloženje može dobiti na značaju samo ako se dovoljno otvorite prema simpatiji ili partneru.