Dnevni horoskop za 2.9: Biku će jedan poziv popraviti dan

Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. septembar 2021. godine.

Ovan

Objektivno posla bi trebalo da bude dosta i tokom današnjeg dana. Razmislite da zatražite pojačanje sa strane kako bi sve postigli na vreme da uradite. Prijala bi vam danas nešto opuštenija atmosfera, ali i više razumevanja od strane voljene osobe, piše Astroputnik.

Bik

Dosta obaveza vas čeka, dosta komunikacije sa saradnicima, ali uz malo muke ipak možete sve postići. Mogli biste da očekujete poziv ili susret sa nedavno upoznatom novom simpatijom. Uživajte.

Blizanci

Evo još jednog povoljnog dana da Blizanci više novih i zanimljivih ideja iznesu na svetlost dana. Neke od njih bi mogle da vam donesu i značajnije finansijske satisfakcije u budućem periodu. Prijatno iznenađenje možete da očekujete od osobe koju ste nedavno upoznali. Budite u svom provereno dobrom fazonu.

Rak

Sasvim solidan dan je pred većinom Rakova, da se bez nekih ekstra napora izbore sa svim poslovnim obavezama. Suštinski ništa novo na vašem ljubavnom horizontu danas, kao da ste se pomalo uspavali. Ništa se neće promeniti ako samo čekate.

Lav

Obratite dovoljno pažnje na jaku konkurenciju, kao i na one saradnike koji vam baš nisu naklonjeni. Potrudite da ublažite dozu neraspoloženja koje vas je možda zahvatilo danas. Budite otvoreni za razgovor.

Devica

Nije vreme za pokretanje nekih novih ideja, mogli biste naići na neadekvatno razumevanje od strane onih koji odlučuju. Zadržite se na aktuelnim poslovnim obavezama i budite strpljivi. Prijalo bi vam prijateljsko druženje, a možda vam je potreban i koji ljubavni savet.

Vaga

Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni, tako da Vage uz malo veću potrošnju energije mogu ipak biti zadovoljni postignutim rezultatima. Opustite se i uživajte u datom trenutku, to je preporuka za danas kada je ljubav u pitanju.

Škorpija

Ne ustručavajte se da danas ukoliko vam bude potrebno zatražite pomoć od proverenih i prijateljski nastrojenih saradnika, uštedećete i vreme i energiju. Ukoliko razmišljate o podizanju partnerskih odnosa na viši nivo, očekuje se da otvorenog srca o tome porazgovarate.

Strelac

Moguće je da vas danas očekuje dosta naporan dan pre svega zbog nagomilanih zaostalih obaveza iz prethodnog perioda. Obratite pažnju na rokove, kako ne bi napravili veći propust. Današnje okolnosti na ljubavnom planu mogu vam doneti sitne nesporazume i nejasnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Jarac

Relativno miran i opušten dan je pred Jarčevima da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze. Vrlo lep dan možete da očekujete na ljubavnom planu ukoliko jasno stavite do znanja vašoj dragoj osobi koliko vam znači.

Vodolija

Dosta naporan dan je pred Vodolijama, a dosta vremena vam može oduzeti neka zaostala papirologija ili nezavršene formalnosti vezane za rokove. Potrudite se da izbegnete propuste.Pokušajte da izbegnete ljubomorne komentare druge strane. Ne ulazite u duge rasprave.

Ribe

Za većinu predstavnika Riba ovaj radni dan bi mogao da predstavlja neku vrstu prekretnice za profesionalno angažovanje u narednom periodu. Mogli biste da očekujete novo zanimljivo poznanstvo, pa ukoliko vam je stalo da se bez nekih očekivanja upustite u flert i prijatno ćaskanje samo napred.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram