Dnevni horoskop za 2. 8: Vaga pred ljubavnom zamkom

dnevni horoskop
Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 2. avgust 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan uspešan radni dan očekuje tipične predstavnike Ovnova, bez nagoveštaja neprijatnih iznenađenja. Energija i radni elan danas će biti na zavidnom nivou. Samo napred.

Ljubav: Iako prožet visokim nabojem strasti, ovaj dan kod većine Ovnova zahtevaće pre svega umerenost u svemu na polju ljubavi. Počnite od ličnih očekivanja.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Povećan obim obaveza mogao bi da očekuje Bikove tokom ovog dana, pa će biti neophodno da ulože sav trud i energiju kako bi sve obaveze završili na vreme.

Ljubav: Uz malo više truda i napora vaši ljubavni ciljevi bi mogli i te kako da budu dostižni. Hrabro napred.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Pred tipičnim Blizancima je vrlo dobar dan za pokretanje novih inicijativa. Mogu zablistati na polju komunikacije, naročito oni predstavnici koji su na neki način profesionalno povezani sa putovanjima i kontaktima sa inostranstvom.

Ljubav: Nije povoljan trenutak za neko veliko angažovanje u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Rak

Posao: Veoma sličan dan prethodnom očekuje Rakove. Posao i obaveze preko glave zahtevaće od vas da uključite sve energetske resurse kako biste sve na vreme uspeli da završite.

Ljubav: Oslonac i podršku mogli biste da očekujete u sferi ljubavi od vaše drage osobe. Moguće je i neko poklon iznenađenje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Odličan dan na polju svih profesionalnih aktivnosti Lavovima može za nijansu da pokvare ljubomorni komentari i zavist od poslovne konkurencije.

Ljubav: Prilika za strastveno iskustvo sa zauzetom osobom moglo bi da bude jedno od najvećih iskušenja Lavovima danas. Dobro razmislite pre nego što se prihvatite izazova.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Dodatni zahtevi i uslovi mogli bi Devicama danas da uspore realizaciju započetih aktivnosti, što će zahtevati povećanu koncentraciju i fokus.

Ljubav: Evo prilike da popravite raspoloženje posvetivši se ljubavi i razgovoru sa voljenom osobom o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred vama je period uspešnih i dobro isplaniranih poslovnih poduhvata. Samo napred, imate prostora i da se posvetite nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Dobro se raspitajte o osobi koja vas je zaintrigirala pre nego što napravite konkretan korak kako ne biste upali u neku komplikovanu ljubavnu zamku.

Zdravlje: Više brinete nego što za to ima razloga.

Škorpija

Posao: Pravilnom postavkom prema obavezama, korak po korak, uspećete da sve završite kako treba i po planu.

Ljubav: Uživajte u podršci i pažnji koje vam danas stižu od drage osobe. Pokažite i vi više nežnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Sasvim korektan dan je pred Strelčevima da se pozabave završavanjem ranije započetih obaveza, uz oprez pri prihvatanju novih.

Ljubav: Pomalo kontradiktorni signali od osobe koja vam se dopada mogli bi na vas da deluju zbunjujuće, pa bi trebalo da pokušate da izbegnete donošenje brzopletih odluka.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Potrudite se da izbegnete oštre diskusije i polemike, odnosno eventualne verbalne sukobe oko načina realizacije već dogovorenih poslovnih aktivnosti. Nekada je bolje nešto i prećutati.

Ljubav: I na ljubavnom planu moguće sitne čarke najbolje ćete rešiti traženjem kompromisnog rešenja.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Vrlo aktivan dan uz pojačano angažovanje očekuje Vodolije, posebno one koje se bave poljem komunikacija i tehnike.

Ljubav: Bilo bi dobro da se potrudite i makar na približan način posvetite dešavanjima u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pluća.

Ribe

Posao: Ako se prvenstveno posvetite odgovornom radu na poslovima koji su u toku, onda nema razloga za bilo kakve brige.

Ljubav: Budite spremni da preuzmete inicijativu i odgovorite na pozitivne vibracije koje vam stižu od nove simpatije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram