Dnevni horoskop za 2.8: Ovan će dobiti poziv na dejt

Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. avgust 2021. godine.

Ovan

Ovnovi bi mogli već od samog starta nove radne nedelje da se rasplinu na višestrana. Očekuje vas dosta obaveza ali i pritisaka kako od saradnika tako i nadređenih. Nije isključen poziv za susret od osobe koju ste nedavno upoznali, piše Astroputnik.

Bik

Očekuje vas dosta razgovora sa saradnicima. Budite strpljivi i posebno vodite računa o papirologiji. Sjajan dan je za druženje i nova poznanstva. Budite otvoreni, iskreni i opušteni.

Blizanci

Standardan početak radne nedelje je pred Blizancima. Fokus vam možda danas više bude na nekim porodičnim, kućnim obavezama. Vi ste uvek raspoloženi da koketirate, šarmirate osobe u vašem okruženju i širite pozitivnu energiju.

Rak

Nastavlja se period povoljnih aktivnosti za većinu poslovnih aktivnosti kod većine Rakova. Bez nekih spektakularnih ljubavnih akcija u vašem ljubavnom životu. Kao da bi vam prijala neka vrsta samoće, da budete sami sa svojim mislima.

Lav

Danas će vam biti potrebno da zatražite, i oslonite se na pomoć nekog od proverenih saradnika, ukoliko želite da bar deo obaveza završite na vreme. Moguć susret sa novom simpatijom, potrebno je da se bolje upoznate, pre nego donesete neku ishitrenu odluku u trenutku zanosa.

Devica

Ma koliko bili motivisani i raspoloženi za neke nove ideje i planove, ipak nije povoljan trenutak za njihovo obelodanjivanje, jer biste mogli da naiđete na nerazumevanje. Treba raščistiti sa repovima iz prošlosti i okrenuti se pre svega sebi i svojim potrebama.

Vaga

Dosta informacija, razgovora, komunikacije je pred Vagama, što vam na samom startu može uticati na fokus. Potrudite se da ispoštujete prioritetne obaveze. Razmišljajte o nekom zajedničkom putovanju. Imate više opcija na umu, pa predložite bar jednu dragoj osobi.

Škorpija

Prioritet Škorpijama treba da bude odrađivanje zaostalih poslova ukoliko ih ima i poštovanje dogovorenih rokova. Promenljivo raspoloženje možete ublažiti ukoliko negde izađete i pre svega otvoreno razgovarate o svemu što vam smeta.

Strelac

Uobičajen i standardno ispunjen obavezama početak radne nedelje je pred Strelčevima. Očekuje vas malo više papirologije, nego što biste želeli. Pokušajte da izbegnete bilo kakve rasprave i ozbiljne razgovore danas.

Jarac

Dosta naporan početak radne nedelje je pred Jarčevima, ali se uz vašu dobru organizaciju i pre svega veliku upornost ne očekuju veći zastoji u realizaciji. Nije povoljan trenutak da se bavite tematikom iz prošlosti, sami ćete sebi zakomplikovati život.

Vodolija

Moguće je da vas od samog starta očekuje dosta povoljnih informacija, ali je najbitnije da pre nego što se prihvatite nečeg novog, prethodno završite sve stare obaveze. Nije loš dan da se posvetite nekoj zajedničkoj aktivnosti u kojoj oboje uživate.

Ribe

Ribe bi trebalo da nastave u svom dobrom ritmu i ove nedelje, ali su moguće izvesne prepreke na polju organizacije. Prijala bi vam domaća, kućna atmosfera, pa nešto u tom stilu organizujte sa voljeno osobom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram