Dnevni horoskop za 2. 7: Lav jednim potezom komplikuje odnos s partnerom

dnevni horoskop
Foto: MEGA / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 2. jul 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim kućnim aktivnostima ili omiljenom hobiju. U obzir dolazi i fizička aktivnost ili kraće putovanje.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumevanju, opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas bi trebalo da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Neke bitne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za uživanje u odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, evo prilike da preuzmete inicijativu i krenete u susret novim ljubavnim izazovima. Zanimljiv dan je pred vama.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Povoljan dan očekuje Lavove na polju svih planiranih aktivnosti. Nemojte sebi natovariti suviše obaveza, iskoristite nešto vremena i za odmor.

Ljubav: Vraćanjem u prošlost mogli biste da zakomplikujete vašu ljubavnu situaciju, a u ovom trenutku vam to stvarno nije potrebno.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobrodošla da razrešite neke komplikovane stvari vezane za posao.

Ljubav: Lep je dan za druženje, pa biste mogli da ga posvetite dragim prijateljima i uživate.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem vezanim za pokretenje nekih novih inicijativa i ideja na poslovnom polju.

Ljubav: Imaćete solidne okolnosti da raščistite neke stare dileme i eventualno izgladite nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Škorpija

Posao: Opušten dan je pred Škorpijama da ga provedu onako kako im odgovara, po mogućstvu uz brojne fizičke aktivnosti rekreativne prirode.

Ljubav: Dobar dan u sferi ljubavi imaće svi oni koji žele da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Strelac

Posao: Proverite detaljno sve informacije vezano za naredne poduhvate na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenejm odluka.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Vodolija. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period.

Ljubav: I na polju ljubavih relacija veoma je dobar dan da uživate u nekim zajedničkim aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Dan pred vama donosi dosta aktivnosti. Bitno je samo da se ne rasplinete na više strana, već krenite po prioritetima.

Ljubav: Promenite ustaljenu svakodnevicu i potrudite se da zajedničke trenutke učinite zanimljivijim. Vama bar mašte nikada ne nedostaje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram