Dnevni horoskop za 2.3: Bik da se vrati u krevet

Psihologija i astro 02. mar 202007:06 > 08:44
Dženifer Aniston
Dženifer Aniston; Foto: Profimedia.rs

Dan u kom će mnogi shvatiti da se malim problemima rešavaju veliki.

Ovan

Ovo je dan za konfliktna osećanja i želje. S jedne strane ćete imati potrebu da se povežete s ljudima, a s druge da ostanete sami sa sobom. Imaćete velike ideje, ali i mnogo preispitivanja u haotičnoj atmosferi. Od vas će se očekivati da odradite važan posao, ali vam nedostatak fokusa može stati na put.

Bik

Sigurnost je sve što vam treba danas. Mada će vas okolnosti vući da se pokrenete, ne postoji ništa što će vam više prijati od mira i izolacije. Ne budite prestrogi prema sebi. Ono što naučite danas sami sa sobom, sutra će vam mnogo značiti.

Blizanci

Mesec je danas u vašem znaku i insistiraće da se posvetite sebi i svojim ličnim potrebama. Ako osetite previše nemira, probajte da usmerite energiju na pronalaženje kompromisa, ali se čuvajte brzopletih odluka. O svemu razmislite dvaput.

Rak

Dobićete jedinstvenu priliku da bar na kratko pobegnete od svoje svakodnevice. Imate jaku želju da istražujete i eksperimentišete. Iskoristite priliku da završite nešto što ste započeli i da se tako obnovljeni otisnete u novu avanturu.

Lav

Vaša društvena strana dolazi do izražaja, kao i potreba da pripadate nečemu većem od sebe. Projekat na kom radite mogao bi da vam zada muke, ali će vam istovremeno pomoći da naučite jako važnu lekciju o sebi.

Devica

Obaveze zovu, drage Device! Ovo ćete možda doživeti kao napad na vaš integritet i želju za osamljenošću

Vaga

Vreme je da proširite svoja interesovanja. Na svakom koraku iskaču nove mogućnosti i to vam može odvući pažnju od zadatka koji treba da završite. To je možda samo signal da u poslu kojim se bavite treba da nađete neki novi smisao.

Škorpija

Nemir i uzburkana osećanja čekaju vas danas. Ali iz nezadovoljstva se vrlo često rode nove spoznaje o životu i zato nema razloga za brigu. Nemojte ignorisati potrebe koje se javljaju iz mračnih delova vaše duše, već, za promenu, uskočite u vodu velikim praskom.

Strelac

Želećete da se vratite korenima, da nađete mir i dublju vezu sa onim što vas održava u životu. Biće vam potrebno da od ljudi dobijete fidbek za svoje postupke. Nemojte zaboraviti da je udvoje sve lakše.

Jarac

U sjajnoj ste formi danas! Obaveze neće čekati, a čak će i iskrsnuti neka nova za rešavanje. Pokušajte da danas uradite nešto što će vas malo izbaciti iz koloseka rutine, prijaće vam osveženje.

Vodolija

Fleksibilnost može da pomogne u životu, ali i da vas ostavi u stanju podeljenosti i nemira. Možda je ovo pravi trenutak da pojednostavite svoj život. Prijaće vam da se povežete s nekim i iskažete svoja osećanja.

Ribe

U pripravnosti se za sve što vam se može naći na putu. Ipak, ono što vam se čini jako važnim, možda i nije toliko, pa zato dobro razmislite čemu ćete danas dati primat. Ako napravite malu pauzu od intenzivnih osećanja i događanja, pronaći ćete preko potreban novi ugao sagledavanja stvarnosti.