Dnevni horoskop za 2.2: Blizance čeka zavodljivo poznanstvo

Foto: United Archives / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 2. februar 2021. godine.

Ovan

Punom parom Ovnovi bi trebalo da krenu u suočavanje sa novim izazovima, uz oprez da ne natrpaju suviše obaveza na svoja pleća. Imaćete o čemu da razmišljate i zbog čega da pravite planove za razne akcije, posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Uživajte i zabavljajte se u prijatnom društvu.

Bik

Vredni i energični Bikovi imaće danas dosta obaveza na poslovnom planu pa se očekuje maksimalno angažovanje ali i korekcija nekih dogovorenih planova organizacije. Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu ovog utorka, a nije ni preporučljiv neki dodatni angažman, piše Astroputnik.

Blizanci

Nastavlja se period povoljnih okolnosti na profesionalnom planu kod tipičnih Blizanaca, vodite samo računa o brzopletim potezima. Nema potrebe za žurbom sve se može postići. Moguće novo poznanstvo na pomolu ovog dana, pa eto prilike da zablistate i u punom sjaju pokažete svoje zavodničke sposobnosti.

Rak

Presek sveukupnih dešavanja na kraju ovog utorka trebalo bi da bude na vrlo pristojnom nivou, makar kod većine Rakova. Preuzimanje inicijative i vođenje razgovora o teškim i krucijalno značajnim temama, nije preporučljivo ovog dana.

Lav

Povremeni fizički zamor mogao bi da vas upozori da izbegnete kampanjski odnos prema radu i obavezama, a dosta energije i pažnje oduzeće vam danas i živo ali i komplikovano polje komunikacije. Povoljne okolnost ispratiće vas danas i na polju ljubavnih relacija,samo nemojte zanemariti interese i želje druge strane, koje se ne uklapa uvek u vaš idelani scenario.

Devica

Uglavnom miran i stabilan dan je pred tipičnim Devicama, da na uobičajen i prepoznatljiv način završe sve započete obaveze bez problema. Ljubavno iskušenje danas vam može pristići iz poslovnog okruženja, od osobe koja već duže vreme gaji simpatije prema vama.

Vaga

Moguće je da  pokrenete prve korake u realizaciji bar jednog novog projekta, iako su uslovi za to nešto nepovoljniji. Dodatno se naoružajte strpljenjem. Uz vaše pojačano angažovanje mogli biste da očekujete sasvim prijatno iznenađenje na ljubavnom planu ovog utorka.Uživajte.

Škorpija

Nije mudro da preuzimate odgovornost donošenja kapitalnih odluka, već polako i strpljivo pre svega odgovorno odrađujte već započete poslove.  Na polju emotivno-ljubavnih relacija možete očekivati izazove koji podrazumevaju makar jednu konkretnu akciju. Hrabro napred.

Strelac

Visok nivo samopouzdanja i pozitivne energije pratiće Strelčeve ovog dana, pa se očekuje da bezmalo sve profesionalne obaveze završe bez većih poteškoća. Nemojte se rasplinuti na više strana ukoliko želite jasne i konkretne rezultate ljubavnih akcija.

Jarac

Pridržavajte se oprobanih i već mnogo puta dokazanih pravila ponašanja na polju profesionalnih delatnosti i nema nepremostivih prepreka za Jarčeve danas. Promenljivo raspoloženje druge strane zahtevaće danas dosta strpljenja i fleksibilnosti ukoliko želite da izbegnete manje neprijatnosti.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama za pokretanje neke od svojih originalnih ideja, uz oprez na one avangardnije koje bi mogle da budu nerazumljive ostatku poslovnog okruženja i koje zahtevaju dužu realizaciju, ali od kojih svakako ne treba odustajati. Uz simboličnu naklonost kosmičke energije mogli bi da doživite danas par veoma prijatnih iznenađenja u ljubavnoj sferi, odnosno da druga strana prevaziđe vaša najoptimističkija očekivanja. Uživajte.

Ribe

Ponašanje i delovanje na profesionalnom planu u dobropoznatom ritmu trebalo bi da doprinese uspešnoj realizaciji većine zacrtanih ciljeva kod većine Riba. Za krupne promene na polju emotivno – ljubavnih odnosa nije najpogodniji period, ali za poneki flert i testiranje sopstvenih mogućnosti svakako jeste.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram