Dnevni horoskop za 2.11: Device poradite na komunikaciji

Ema Roberts
Ema Roberts, FFoto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. novembar 2021. godine.

Ovan

Posao: U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla i tokom ovog dana, pa je logično da energično krenete ka ostvarenju zacrtanih planova, piše Astroputnik.

Ljubav: Promena plana, ili nekog bitnog detalja u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi ljubavi, najverovatnije čeka vas tokom ovog utorka.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Bik

Posao: Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse preko ljudi sa kojima ste ranije sarađivali. Uzmite sve opcije u razmatranje.

Ljubav: Verovatno će imati ispade ljubomore i posesivnosti od strane drage osobe, koja nije zadovoljna vašim ponašanjem i prezauzetošću.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Uspešno ćete završiti sve ono što vas je prethodno opterećivalo i oduzimalo vam energiju, kako biste se posvetili nekim novim idejama i projektima.

Ljubav: Provedite zajedničke trenutke na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi prijaće vam itekako.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Rak

Posao: Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer možete biti danas pomalo konfuzni i skloni pravljenju grešaka.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i nedostatak fokusa može se negativno odraziti na ljubavnu sferu. Pokušajte da otkrijete uzroke nezadovoljstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Neke nove mogućnosti se otvaraju pred vama budite dovoljno mudri da prepoznate pravu priliku. Samo napred.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili sve vezano za zajedničko provedeno vreme.

Zdravlje: Dovoljno se relaksirajte.

Devica

Posao: Može doći do nesporazuma, nerazumevanja, pa samim tim i odlaganja dogovora ili aktivnosti koje su vam važne. Na neke okolnosti ne možemo da utičemo.

Ljubav: Poradite malo na boljoj i opuštenijoj komunikaciji sa dragom osobom i videćete kako je malo potrebno da budete zadovoljni.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Poslovne prilike svakako idu u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati dovoljno strpljenja i sačekati, isplatiće vam se.

Ljubav: Od vas se očekuje da preuzmete inicijativu i napravite bar jedan konkretan potez kako biste usrećili voljenu osobu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Škorpija

Posao: Koliko god želeli da ubrzate rešavanja nekih problema, to na žalost nije moguće. Naoružajte se strpljenjem jer svakako će doći i vaših pet minuta.

Ljubav: Sada je pravi momenat da se primirite i raspetljate prethodno zamršene situacije ukoliko ih je bilo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dosta toga vam nije jasno ili ne vidite na pravi način, pa ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć.

Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije oslonce. Imate dovoljno motivacije i pozitivne energije da to i ostvarite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Nedostatak informacija ili problemi sa papirologijom mogli bi da dovedu do nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Pokušajte da razbijete monotoniju svakodnevice u koju ste upali, organizujte se malo bolje i negde izađite, prošetajte prijaće vam.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema. Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Po principu kreni-stani mogao bi da se opiše ovaj radni dan kod Vodolija. Šta je tu je, vrtite se oko nekih stvari i nikako da se iskobeljate na način na koji vama odgovara.

Ljubav: Iako možda budete okupirani nekim drugim temama i obavezama, malo pažnje ne zaboravite da posvetite i dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Niste zadovoljni onim što ste postigli do sada, mada nemate pravog razloga za to. Budite fleksibilniji i sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih relacija, danas nema razloga da se bilo šta bitno poremeti. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Bonus video: Levoruki ljudi

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram