Dnevni horoskop za 19. oktobar: Novo iskustvo za Device

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Allstar Picture Library Limited. / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Okretanje prošlosti radi boljeg razumevanja sadašnjosti može biti plodonosno. Kako dan napreduje, postoji tendencija da se usredsredite na područja vašeg života koja se nisu pod vašom kontrolom.

Bik

Poboljšanje samopouzdanja da biste zaradili više ili preuzeli brigu o  praktičnim poslovima sada možete malo ozbiljnije shvatiti. Merkur je upravo postao retrogradan, a vi ćete se u sledećim nedeljama možda okrenuti ka prošlosti kako biste dobili odgovore.

Blizanci

Ovo može biti odličan dan angažovanje na posebnom projektu, razonodi ili nekom ličnom poduhvatu. Pravo je vreme da uživate u ljudima u svom životu i razmenite informacije.

Rak

Danas vam prija društvo drugih, a takođe ste spremni da prihvatite i neke pozive za izalzak. Podržavajući emocionalni i porodični odnosi mogu biti snažni, a odvajanje vremena za razmišljanje može biti od velike pomoći.

Lav

Greške iz prošlosti mogu da isplivaju danas, ali umesto da se stresirate, iskoristite vreme koje imate da preispitate ono što radite. Uzmite u obzir da reorganizacija vašeg doma može biti naročito plodonosna u narednim danima.

Devica

Neki poslovi će zahtevati novu reviziju i proučavanje, a mogu se desiti i tehničkii problemi sa uređajima za komunikaciju i transport koji podstiču neko preispitivanje vaših načina povezivanja i kretanja. Kroz ova iskustva možda ćete otkriti nove načine da se izrazite.

Vaga

Kako smanjujete troškove, smanjujete i mentalno naprezanje. Ako novac ili posao kasne, vreme je da se pronađu nove metode ili pristupi.

Škorpija

Tokom dana može biti teško da se odmaknete od ličnih problema. Srećom, vaša emocionalna nastrojenost je snažna i pred vama je izazov.

Strelac

Analiziraćete prošle projekte i veze u nešto drugačijem svetlu. Takođe, važno je da na vreme reagujete zbog nezavršenog posla.

Jarac

Verovatno ćete se danas osećati sigurnije zbog svojih dostignuća ili posla. Dopuštanjem sebi da napravite neke greške dugoročno jača vaše samopouzdanje.

Vodolija

Odnos sa drugima kao jednakima otvara vam nove mogućnosti. Dan je koristan za učenje nečega dragocenog za napredovanje u hobiju ili ljubavnoj vezi.

Ribe

Ukazaće vam se prilika da uživate, gde ćete pokazati jednostavno ugodno, razigrano raspoloženje. Inhibicije ovde padaju, ali ostaje vam manje od idealnog vremena za velike odluke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram