Dnevni horoskop za 19. 3: Blizanci su nezaustavljivi

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Lav mora da spusti gard i pusti ljude da mu pomognu, Rak se suočava sa svojim strahovima, a Strelac je glavna zvezda dana.

Ovan

Usamljeni ste i imate porebu za duženjem, za upoznavanjem novih ljudi i komunikacijom. Pozovite nekog od prijatelja, porazgovarajte, sigurno ćete se osećati bolje.

Bik

Problemi neće nestati ako se mi pravimo da nisu tu, dragi Bikovi. Znamo da ste svesni toga, pa bi zato dobro bilo da se suočite sa onim što vas muči odmah, umesto što odlažete ono što je neizbežno.

Blizanci

Danas ste produktivniji nego inače i imate osećaj da ništa ne može da vas zaustavi! Sjajna energija za završavanje poslova, ne samo dnevnih, već i onih obaveza na koje ste zaboravili.

Rak

Suočavanje sa sopstvenim strahovima je jedna od najtežih stvari u životu, i vi se sada nalazite u jednoj baš takvoj situaciji. Znamo da je teško, ali na duge staze će vam biti od velike koristi.

Lav

Neko u vašoj blizini pokušava da vam pomogne i da vam da dobar savet, ali vi ga odbijate iznova i iznova. Spustite malo gard i pružite priliku ljudima, neće vas razočarati.

Devica

Pročitaj još:

Čak i ako ne volite iznenađenja, danas ćete se obradovati nečemu čemu se niste nadali. Ovaj dan je pun blagoslova za vas, pa se slobodno opustite i uživajte „za sve pare“.

Vaga

Možda ne želite to sebi da priznate, drage Vage, ali ne možete baš sve sami da postignete. Pustite ljude u svoj život, podelite svoje probleme i videćete da nije strašno. Prelepo je.

Škorpija

Vreme je da konačno oprostite nekome ko vas je jako povredio, jer je to jedini način da zaista nastavite dalje sa svojim životom. Osećaj ljutnje vam ne čini dobro.

Strelac

Danas ste u centru pažnje i to vam jako prija. Moguće da ćete na poslu postići neki veći uspeh, zbog kog vam se smeši napredovanje, nove poslovne prilike ili povišica.

Jarac

Znatiželjni ste, ali trenutna situacija vas ograničava. Uvek možete da saznate nove stvari tako što ćete pogledati neki dobar dokumentarac, pročitati knjigu ili razgovarati sa ljudima preko mreža.

Vodolija

Za vas je danas zatišje pred buru, koja bi u narednom priodu mogla da vam odnese puno obaveza. Zato posvetite dan sebi, svojim potrebama i porodici.

Ribe

Umorni ste i neophodan vam je odmor, ne samo fizički, već i mentalni. Ukoliko ste u mogućnosti, napravite pauzu od posla, ili zamolite kolege da vas pokrivaju dok se malo saberete.