Dnevni horoskop za 19.9: Škorpiji se prošlost obija o glavu

Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. septembar.

Ovan

Posao: Danas ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način pokrenuti ono što vas interesuje.

Ljubav: Za Ovnove koji su u vezama dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne okvire, ali je isto tako vreme i da se strast i zajedništvo vrate u odnos.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Već na samom startu ove radne sedmice mogli biste da očekujete malo napetiju komunikaciju sa saradnicima, a organizacije neće biti baš na zavidnom nivou.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Sedmica koja je u najavi na poslovnom planu donosi dosta konfuzije i nedorečenosti. Potrebno je dva puta proveriti ugovor pre nego što ga potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Ne srljajte sa donošenjem bilo kakvih odluka. Biće dovoljno da aktuelnu sliku sagledate iz bar još jednog ugla.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvne sudove, kardiovaskularni sistem generalno.

Rak

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Budite revnosni i odgovorni kada su osnovni poslovni zadaci u pitanju.

Ljubav: Nešto pojačana ljubomora i posesivnost od strane voljene osobe, zahtevaće od vas dodatna objašnjenja.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Lav

Posao: Ove sedmice vaš uticaj na okolinu i na osobe sa kojima dolazite u kontakt će se značajno povećati, i vi biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše može doći do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa.

Ljubav: Mnogi od vas uopšte ne znaju niti šta osećaju niti šta žele, što samo može zakomplikovati postojeću situaciju.

Zdravlje: Preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem.

Devica

Posao: Dan bi mogao da započne sa velikim tenzijama u međuljudskim odnosima, stoga budite oprezni i pre svega strpljivi.

Ljubav: Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije, unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Početak sedmice donosi velike aktivnosti Vagama, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama imaju potrebu da nešto promene u odnosu sa partnerom. Niste ni sami sigurni šta je to što vam nedostaje.

Zdravlje: Potreban vam je sistematski lekarski pregled.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je veoma naporna sedmica pripremite se i psihički i fizički. S jedne strane imate gomilu mogućnosti, a sa druge nikako ne uspevate da se organizujete na pravi način.

Ljubav: Oboje ste povukli gomilu pogrešnih poteza u prošlosti i to vam se sada obija o glavu, zakočilo vas je kao par.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, budite umereni.

Strelac

Posao: Ovaj ponedeljak može vam doneti poboljšanje komunikacije sa nadređenima, ali i konkretno pokretanje svega onoga što je u prethodnom periodu bilo u zastoju.

Ljubav: Iako na prvi pogled sve funkcioniše stabilno i bez problema, vas muče razna preispitivanja.

Zdravlje: Negativnu energiju izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Jarac

Posao: Dobra komunikacija, razumevanje i podrška od strane kolega, ukoliko radite u timu, savršeno je vreme za vaš napredak.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Sve prepreke možete zajednički prevazići strpljenjem i pre svega iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Vrlo dobro, budite više u pokretu.

Vodolija

Posao: Ove sedmice nižu vam se odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a inostranstvo će postajati sve aktuelnije. Ne propustite prilike koje vam se budu ukazivale.

Ljubav: Sve funkcioniše kako treba. Postoji obostrano razumevanje i želja i potreba da se više približite jedno drugom i budete što više zajedno. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu, krvnim sudovima.

Ribe

Posao: Napet dan očekuje Ribe. Moglo bi da bude većih problema u organizaciji posla, kao i dosta rasprava sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste u mogućnosti, najbolje bi bilo da negde zajednički otputujete i distancirate se od raznoraznih uticaja i osoba iz najbližeg okruženja. Ne trebaju vam tuđi saveti i pridike.

Zdravlje: Nervoza, stres.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram