Dnevni horoskop za 19. 8: Rakove izjeda nervoza

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 20. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Današnji dan bi mogao da vam bude opterećen brojnim obavezama, ali nemojte donositi konačne odluke naprečac. Strpite se i pokušajte da ih prolongirate.

Ljubav: Nije mudro donositi ishitrene odluke ni u sferi ljubavi. Pokušajte da izbegnete verbalne konflikte sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Obratite pažnju na finansijske transakcije i ne zalećite se bez velike potrebe. Poslušajte neki prijateljski savet po tom pitanju.

Ljubav: Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Blizanci

Posao: Blizanci bi trebalo ovaj dan da iskoriste maksimalno za odmor i relaksaciju. Nije preporučljivo započinjanje nekih ozbiljnijih poslova.

Ljubav: Mogli biste upoznati novu zanimljivu osobu. Budite opušteni i neformalni dok ne budete sasvim sigurni na čemu ste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Većina Rakova bi ove subote mogla biti poprilično opterećena brojnim obavezama, a moguć je i kraći put. Bez nervoze, polako korak po korak rešavajte jednu po jednu stvar, sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i raspolože, podrazumeva se ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Pokušajte da ukoliko je moguće izbegnete ozbiljnije rasprave sa saradnicima, dozvolite da nekada i vi ne budete u pravu za sve.

Ljubav: Ukoliko ste možda zbunjeni dešavanjima na ljubavnom planu, to je zato što imate nejasnu predstavu o tome u kom pravcu želite da nastavite.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Device bi i danas mogle da odrade neke sitnije posliće, sve ozbiljnije može i da sačeka.

Ljubav: Vrlo moguće prijatno iznenađenje u vidu nekog poklona možete očekivati od vaše drage osobe. Imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Odličan dan u najavi je pred većinom tipičnih Vaga. Ideja kako onih kreativnih tako i praktičnih neće nedostajati, a mogući su i neki novi vidovi saradnje u najavi, posebno sa onim pripadnicima koji posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, što naravno ne znači da treba da prespavate vikend.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Dosta opterećen dan obavezama, posebno onim koje ste možda ostavili iz prethodnog perioda. Završavajte sve to što pre.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, potrudite se da to potraje.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Opušten dan u najavi je pred Strelčevima, bilo da su planirali da vreme provedu u druženju sa prijateljima, bilo da se pozabave nekim sportskim aktivnostima.

Ljubav: Iskoristite dan za neki izlazak, provod, nikad se ne zna možda baš tu možda vas tu baš očekuje uzbudljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dobro razmotrite sve informacije koje vam budu pristizale iz poslovnog okruženja, kako ne biste pogrešno protumačili koju od njih.

Ljubav: Moguće nesporazume i nerazumevanje možete izgladiti samo strpljenjem i lepim rečima.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Vrlo aktivan i uzbudljiv dan na polju novih poslovnih poduhvata i komunikacije sa poslovnim okruženjem je i dalje pred Vodolijama. Nije povoljan dan za donošenje bitnih odluka i potpisivanje raznih ugovora dobro razmotrite sve opcije.

Ljubav: Povoljan je period za sve vrste provoda i ljubavnih akcija, pa nema šta mnogo da se oko toga razmišljate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dan za odmor i opuštanje, mogle bi da vam poremete neke nezavršene obaveze iz prošlog perioda.

Ljubav: Izazovnih situacija na ljubavnom planu moglo bi da bude nekoliko, pa u zavisnosti od toga šta vam je u interesu budite spremni na konkretne poteze.

Zdravlje: Boravite što više na otvorenom, u prirodi, prijaće vam.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram