Dnevni horoskop za 19.8: Devici se udvara bliska osoba

Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. abgust 2021. godine.

Ovan

Budite maksimalno angažovani, ali i istrajni u onome što radite i očekujte odličan krajnji rezultat. Mogli biste danas inicijativu da prepustite drugoj strani, jer se od vas ne očekuje neko preterano angažovanje, piše Astroputnik.

Bik

Uz adekvatnu organizaciju, sigurno i bez žurbe, većina Bikova uspeće danas da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove. Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos prijaće vam obostrano.

Blizanci

Veliko profesionalno angažovanje očekuje danas većinu Blizanaca, uz upozorenje da budu malo strpljiviji i pokažu dovoljno fleksibilnosti. Suvišno analiziranje i vraćanje u prošlost, moglo bi da vas odvede u suprotnom smeru od onog koji želite.

Rak

Neki od Rakova mogli bi pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja na duži period Sasvim uobičajen i prosečan dan bez nekog vašeg posebnog angažovanja možete da očekujete u sferi ljubavi. Ipak neke odgovore dugujete drugoj strani.

Lav

Pokušajte da ne pravite neprijatelje od ljudi sa kojima radite, i težite što je više moguće kompromisu iako vam to nije jača strana. Postoji još situacija i pitanja koje treba raspetljavati, ali budite strpljivi biće prilika da se pozabavite i tim temama.

Devica

Budite fokusirani i istrajni u tome što radite, ali obratite dovoljno pažnje i na propuste saradnika. Pokušajte da izbegnete verbalne nesuglasice. Ljubavni možete očekivati od osobe iz bliskog životnog okruženja, koja vam do sada nije bila interesantna sa emotivne tačke gledišta.

Vaga

Stabilna i mirna situacija na poslovnom polju daće danas Vagama preko potreban odušak od prethodnih, u par navrata stresnih situacija. Inicijativa na promenama u sferi partnerskih odnosa je isključivo na vama. Hladne glave razmislite u kom smeru želite da započnete prvi korak.

Škorpija

Morate se naoružati strpljenjem i sačekati bolji momenat za pokretanje nekih ozbiljnijih projekata i promena na poslovnom planu, a to svakako nije daleko. Iz vašeg ugla nema motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Ipak iz vašeg neposrednog okruženja, senke, može stići varnica simpatije i nežnih osećanja.

Strelac

Vrlo povoljan dan je za finalizaciju nekog važnog dogovora od ranije koji bi vam mogao biti vrlo koristan u dužem budućem periodu. Poklonite više pažnje potrebama druge strane. Pokažite da vam je istinski stalo.

Jarac

Rad u kontinuitetu bez nagoveštaja posebnih promena očekuje većinu tipičnih Jarčeva ovog četvrtka. Nema prepreka ni ovog dana na vašem ljubavnom putu. Prijao bi vam neki zajednički izlazak ili druženje u krugu prijatelja.

Vodolija

Ono što ste planirali to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički. Ne izostavljajte dragu osobu iz zajedničkih aktivnosti, druženja i izlazaka sa prijateljima.

Ribe

Nešto mirniji i opušteniji dan je pred većinom tipičnih predstavnika Riba. Iskoristite pomoć i savet nekog od starijih saradnika. Bilo neka stara ili potpuno nova simpatija kuca na vaša ljubavna vrata. Dobro razmislite šta vam je činiti.

Zdravlje: Hronični umor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram