Dnevni horoskop za 19.7: Vaga pravi prvi korak ka promeni

Foto: Vyacheslav Chistyakov / Tetra Images / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. jul 2021. godine.

Ovan

U novu radnu nedelju tipični Ovnovi trebalo bi uđu vrlo oprezno, što zbog svoje promenljive energije, što zbog promenjenih okolnosti na poslovnom planu. Imaćete osećaj da ste zakočeni i zablokirani baš po onim pitanjima koja su vam suštinski važna. Nezadovoljstvo poslovnim segmentom, nikako nije preporučljivo da prenosite na ljubavnu sferu. Stišajte strasti, piše Astroputnik.

Bik

Već na samom startu nove radne nedelje potencijalni problemi mogu se pojaviti u sferi komunikacije sa poslovnim okruženjem. Dogovori i organizacija je takođe na niskom nivou. Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu. Pokušajte da izbegnete sitne čarke i provokacije druge strane.

Blizanci

Prvi radni dan u nedelji Blizancima donosi zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, pre svega zbog vaše slabije pažnje i lošije organizacije. Potrudite se da ne odlažete neke bitne zadatke, kako bi izbegli nagomilavanje i veće probleme. Vodite računa šta pričate i kome se poveravate o detaljima svog ljubavnog života. Izvrnute informacije mogu uneti nemir u vaše partnerske relacije.

Rak

Ovaj radni dan donosi najtipičnijim Rakovima dosta upozorenja, a posebno na lošu atmosferu u poslovnom okruženju. Držite se koliko je moguće svog dela obaveza i ne ulazite u ozbiljnije diskusije i rasprave. Ulazite u lep period, bogat druženjima, izlascima, susretima sa novim i zanimljivim osobama. Jedan zanimljiv susret mogli biste da očekujete baš danas.

Lav

Već na startu radne nedelje od Lavova se očekuje da oberučke prihvate profesionalne izazove, i hrabro se nametnu na lidersku poziciju u poslovnom okruženju. Samo napred. Slab fokus i nedostatak kontinuiteta, dovoljni su razlozi da budete samo delimično zadovoljni vašim ljubavnim životom.

Devica

Prilično težak dan čeka većinu Devica na poslovnom polju, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i komunikacije sa saradnicima. Evo jednog dana u kome bi praktično sve moglo da vam ide na ruku u sferi ljubavi. Iskoristite ga maksimalno i iznenadite nečim lepim dragu osobu.

Vaga

Početak nedelje donosi brojne aktivnosti Vagama, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima. Oni koji su u emotivnim vezama imaju potrebu da nešto menjaju. Napravite prvi korak, i otvoreno razgovarajte sa dragom osobom.

Škorpija

Dosta obaveza od samog starta očekuje Škorpije. neke stvari možda neće ići po planu i tempom kojim biste vi hteli, ali nemojte da vas to demotiviše, uz dobru organizaciju sve se može postići. Potrudite se da što jasnije sagledate kompletnu situaciju, i otkrijete razloge sopstvenog nezadovoljstva koje vas možda opterećuje.

Strelac

Ove nedelje biste od samog početka mogli da imate česte situacije da vam iskrsavaju neke zaostale obaveze, što će vas vraćati korak unazad i usporavati ostale tekuće aktivnosti. Na prvi pogled sve između vas i voljene osobe funkcioniše stabilno, ali se vi sve vreme preispitujete i prati vas osećaj nezadovoljstva.

Jarac

Početkom nedelje će vam biti teško da napravite pravi izbor, jer vam se čini da šta god da odlučite da to neće ići onako kako ste zamislili. Očekuju vas neki ozbiljni dogovori i preokreti u narednom periodu. Nekoliko iskušenja čeka vas danas na polju ljubavnih odnosa, a najvažnije se odnosi na izražene znake ljubomore drage osobe.

Vodolija

Nižu vam se odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a inostranstvo će postajati sve aktuelnije. Iskoristite povoljne aspekte za pokretanje nekih inicijativa od ranije. Bez nekih značajnijih preokreta na ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan. Kao da ste se uspavali.

Ribe

Ovo je period dobrih poslovnih dogovora i uspostavljanja kontakata sa ljudima koji mogu unaprediti vaše pozicije ili vam osigurati stabilnost. Iskoristite to na pravi način. Planirajte neko zajedničko putovanje, i beg od svih onih osoba koji vam se na različite načine mešaju u odnos.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram