Dnevni horoskop za 19. 6: Vagu izjeda nervoza zbog ljubavi

dnevni horoskop
Foto: CRY / The Photo One / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 19. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ove nedelje većina tipičnih predstavnika astrološkog znaka Ovna najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće poslovne projekte, što je i poželjno.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite pre svega strpljenjem, i traženjem kompromisnih rešenja.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vreme krenete sa pripremama za sledeću radnu sedmicu, jer vas očekuej pojačan obim obaveza.

Ljubav: Drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspešnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi nove činjenice i potrebu da nešto od planova koriguju.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na vašem ljubavnom planu najverovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih problema u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Uz uobičajene kućne obaveze, tipični Rakovi imaće danas povoljnu klimu da se posvete i rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da fine trenutke provedete na nekom izlletu ili izlasku sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Većina Lavova danas može očekivati malo više nervoze, zbog par ne baš povoljnih informacija u vezi narednih poslovnih obaveza.

Ljubav: Zbog pomenute nervoze moguće su neke ishitrene reakcije i oštrija komunikacija sa voljenom osobom. Potrudite se da sve to makar malo ublažite.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Devica

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se tipične Device previše bave analiziranjem i brojnim kombinacijama, napravite mali predah i odmorite se.

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Rešavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici znaka Vage posvete nekom hobiju ili aktivnosti koju su pomalo zapostavili.

Ljubav: Realno je očekivati da vas danas u određenoj meri iznervira komplikovana situacija koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija danas može biti previše okrenuta prošlosti i propustima koji su napravljeni.

Ljubav: Osoba koju ste nedavno upoznali pokazuje veliko interesovanje za vas. Uzvratite u skladu sa željama i mogućnostima.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Strelac

Posao: Bez žurbe i uz minimalnu pomoć sa strane, Strelčevi danas mogu se sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama.

Ljubav: Možete imati lepu priliku da spojite posao i ljubav, odnosno da jednim udarcem ostvarite dva cilja.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Bezmalo sve obaveze koje su isplanirali predstavnici Jarčeva danas mogu i da ostvare, samo malo drugačijim tempom i redosledom nego što su zamislili.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za današnja dešavanja u sferi vaših ljubavnih odnosa. Krupnije planove i konkretnije akcije ostavite za kasnije.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Vodolija

Posao: Interesantne, originalne, tipično vodolijske ideje čekaju da se iznesu na svetlo dana. Ne žurite, ali krenite na vreme sa pripremama za realizaciju.

Ljubav: Ma koliko se pripremali i dogovarali za očekivati je da vas danas malo iznenadi reakcija drage osobe. Ništa strašno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Iako je logično da vas danas malo iznerviraju vesti o promenama planova, nemojte se previše brinuti, imate realne šanse da se adekvatno prilagodite.

Ljubav: Većinu osoba rođenih u znaku Riba danas očekuje suočavanje sa postojećom situacijom u sferi ljubavi.

Zdravlje: Napetost, dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram