Dnevni horoskop za 19. 5: Rak da se ne zaleće

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Malcolm Brice / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile na polju posla, ljubavi, zdravlja za 19. maj 2021.

OVAN

Posao: Nadređeni bi mogli biti vrlo zahtevni, pa ćete  morati da  pokažete svoj  ozbiljan i profesionalan pristup rešavanju najtežih situacija. 

Ljubav:  Iskoristite dan za druženje, budite inicijator nekog okupljanja u koje ćete uključiti i dragu osobu podrazumeva se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BIK

Posao: Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste, i za vas danas ne bi trebalo da bude  prepreka na poslovnom putu.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, potrudite se da to potraje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BLIZANCI

Posao: Uspeh neće izostati ako ste na vreme  uhvatili zalet i nametnuli neke svoje nove ideje i zamisli.

Ljubav: Bez bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, eventualno predložite ili prihvatite ideju za izlazak i opuštanje uz razgovor sa dragom osobom.

Zdravlje: Dosta potrošene energije, pre svega mentalne, zahteva i adekvatan odmor.

RAK

Posao: Rakovi bi i danas mogli da budu posebno mentalno opterećeni zbog brojnih obaveza koje ih očekuju. Ništa ne forsirajte, već odredite prioritete i korak po korak krenite u realizaciju.

Ljubav: Budite oprezni kada su nova poznanstva u pitanju, ne zalećite se na prvu loptu, već polako sagledavajte situaciju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

LAV

Posao: Nema prepreka na lavovskom profesionalnom putu ni ove srede, neki od vaših sjajnih projekata mogli bi da dobiju zeleno svetlo i pokrenu se.

Ljubav: Priuštite sebi i dragoj osobi neki romantičan izlazak, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi je pred Devicama. Ne odbijajte savete iskusnijih saradnika, jer bi i tu mogli očekivati više korisnih ideja.

Ljubav: Od vas nije realno pokretanje veće inicijative na ljubavnom planu, ali sa druge strane jeste, recimo iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

VAGA

Posao: Naoružajte se dobrom pozitivnom energijom, dobro se organizujte i poslovne saradnike prilagodite vašem tempu rada.

Ljubav: Mnoge Vage imaće mogućnost da upoznaju interesantnu osobu preko posla, koja bi u budućnosti mogla biti dobra za druženje, ali i za nešto više eventualno.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Ne ustručavajte se da predložite neke nove inovativne ideje i planove, budite hrabri i samouvereni, nikad se ne zna.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao biti prožet visokim nivoom senzibiliteta i kao takav povoljan za flert, i ljubavna dešavanja bez velikih obaveza.

Zdravlje: Vodite računa o pravilnoj ishrani.

STRELAC

Posao: Sve osobe koje budete upoznavali na poslovnom putu mogu vam maksimalno koristiti u budućem periodu. Moguća je i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Neke ljubavne vibracije mogle bi vam pristizati danas iz poslovnog okruženja, obratite pažnju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

JARAC

Posao: Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Danas vas očekuje dosta toga da obavite.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti, mogla bi na neki način da vam poremeti planove i razmišljanja.

Zdravlje: Hronične reumatske tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

VODOLIJA

Posao: Još uvek sve držite pod kontrolom i napredujete ka postavljenim poslovnim ciljevima prema planu, doduše uz veliki uloženi trud, ali vetrovi novih ideja i promena tehničkih okolnosti već dopiru do vas.

Ljubav: Ovaj dan valjalo bi da iskoristite prvenstveno za sređivanja ličnih oprečnih razmišljanja, ako ih imate, pa onda da planirate konkretnije ljubavne poteze.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

RIBE

Posao: Još jedan u nizu povoljnih dana je pred Ribama, da zablistaju na poslovnom planu. Samo napred, svi konci su u vašim rukama.

Ljubav: Nije isključeno da otkrijete da ste predmet interesovanja osobe koju već poznajte, ali ste je doživljavali na sasvim drugačiji način.

Zdravlje: Fizički umor.