Dnevni horoskop za 19.5: Lava okupira novo poznanstvo

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: SCIENCE PHOTO LIBRARY / Sciencephoto / Profimedia

Pogledajte šta zvezde kažu za danas.

OVAN

Posao: Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove krenete da realizujete. Budite samo strpljivi prema poslovnom okruženju, kako bi izbegli moguće neslaganje, savetuje Astroputnik.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo napred.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

BIK

Posao: Bikovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Nije realno očekivati danas neki iskorak na ljubavnom planu. Možda da smanjite očekivanja.

Zdravlje: Potrudite se da se dovoljno odmarate.

BLIZANCI

Posao: Imaćete dovoljno tekućih obaveza koje treba završiti, krenite po prioritetima, dobro se organizujete i proveravajte sve bar jednom.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate sopstveno nestrpljenje, u bliskoj budućnosti čekaju vas znatno povoljnije okolnosti za preuzimanje inicijative na polju ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Sitne kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje tegobe.

RAK

Posao: Dosta obaveza na profesionalnom planu očekuje danas Rakove. Ukoliko ste odredili prioritete u prethodnom periodu, budite disciplinovani i nema razloga da ne uspete da se izborite sa svim preprekama.

Ljubav: Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da menjate prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

LAV

Posao: Bitno je da ne gubite strpljenje i ne nervirate se ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete.

Ljubav: Intrigantno poznanstvo moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih dilema, hrabro u akciju.

Zdravlje: Moguće virusne infekcije.

DEVICA

Posao: Jedina prepreka tokom ovog dana vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava.

Ljubav: Od vas se danas očekuje da pokrenete inicijativu za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Zdravlje: Mogući bolovi u nogama, manje reumatske tegobe.

VAGA

Posao: Sasvim prosečan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Vage, ali nije isključeno da u poslednjem trenutku dođe do izmena dogovora ili plana. Ništa strašno, uspećete sve da nekako uklopite.

Ljubav: Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi, ukoliko ste namerili da novo poznanstvo pretvorite u nešto više.

Zdravlje: Čuvajte kolena, zglobove.

ŠKORPIJA

Posao: Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka, nema razloga za žurbom. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

STRELAC

Posao: Uprkos vašoj želji i velikom trudu, određeni poslovni putevi biće i tokom ovog dana najverovatnije stopirani ili prolongirani, ali to ne treba da vas toliko opterećuje, jer vreme radi za vas, samo je bitno da zbog toga ne upadate u konflikte sa saradnicima.

Ljubav: Osoba iz vašeg prijateljsko-drugarskog okruženja mogla bi iznenada da pokaže interesovanje za vašu malenkost. Na vama je da odlučite da li želite da se upuštate u dalju komunikaciju.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle fizičke pokrete.

JARAC

Posao: Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Jarčevima da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim promenama u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Udahnite duboko, dobro razmislite i tek onda saopštite to što ste naumili nekome da saopštite, pa kud puklo da puklo. Na kraju krajeva neće vas reakcije druge strane iznenaditi jer ste na njih već navikli.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas na ljubavnom putu sačeka novo interesantno poznanstvo i spoznaja da imate dosta zajedničkih dodirnih tačaka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

RIBE

Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom Riba što se završavanja ranije započetih obaveza tiče. Za nove ideje i projekte malo se strpite.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada verovatno nije iskrena prema vama ili je vi doživljavate drugačijom nego što zaista jeste. Raspitajte se malo, pokušajte nešto više da saznate.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram