Dnevni horoskop za 19.4: Lavu sledi nalet strasti i flerta

Lili Rouz Dep, Foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 19. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako ste uvek spremni da direktno kažete ono što mislite, danas bi ipak trebalo da pokažete malo taktičnosti i diplomatije.

Ljubav: Nije realno očekivati kapitalne promene na ljubavno planu, ipak, pozabavite se malo detaljnije sagledavanjem vašeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Bik

Posao: I tokom ovog dana Bikovi će morati dobro da se potrude i ubace u veću brzinu, kako bi se uspešno izborili sa povećanim obimom posla koji ih očekuje.

Ljubav: Pažljivo proanalizirajte ponašanje voljene osobe i potrudite se da joj maksimalno ugodite, biće vam višestruko uzvraćeno.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pokušajte da izbegnete saradnike koji vas dekoncentrišu i sa kojima biste mogli ući u konflikt. Držite se svog dela obaveza.

Ljubav: Pokušajte danas da izgladite manje nesporazume sa dragom osobom i preokrenete sve u pozitivnom smeru, smeru ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Promene u dogovorima i planovima vas mogu nervirati, ali probajte da se prilagodite koliko god da je to u vašoj moći.

Ljubav: Romantičan susret sa osobom koju ste upoznali na nekom putovanju ili preko društvenih mreža mogao bi da ostavi na vas nezaboravne utiske i unese veliku dozu strasti u vaš emotivni život.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Iako ćete se osećati pod pritiskom obaveza, to je samo subjektivni doživljaj, budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva i ne dozvolite da vas bilo šta pokoleba u svojim namerama.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu, novim poznanstvima sa velikom dozom strasti i dobre energije biće prisutna i danas kod slobodnih Lavova.

Zdravlje: Jačajte imunitet, moguće su prehlade i virusne infekcije.

Devica

Posao: Budite strpljivi i detaljni, i nemojte žuriti sa završavanjem poslovnih obaveza kojih može biti u povećanom obimu, jer su moguće greške i ozbiljniji propusti.

Ljubav: Koristite ove dane da unesete neke fine promene u odnos sa osobom koju volite, jer je to sada moguće.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

Vaga

Posao: Obratite pažnju na rokove, datume i sve vezano za papirologiju, kako ne biste napravili neki propust i doveli sebe u nepovoljnu poziciju baveći se produžavanjem istih.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim konkretnim predlogom koji će oboma doneti zadovoljstvo, ugađajte više jedno drugom, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Završavajte sve što imate od papirologije, da vas ne bi sustigli kratki rokovi. I danas vas mogu očekivati najrazličitije obaveze i popriličan haos, ali uspećete sa svime da se izborite.

Ljubav: I danas biste mogli biti napeti i nervozni što bi se moglo odraziti i na ljubavnu sferu. Poradite malo na samokontroli.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Strelac

Posao: Dosta posla i izazova očekuje vas i ovog utorka, ali ćete vašom fleksibilnošću i brzinom uspeti sve da prevaziđete na zadovoljavajući način.

Ljubav: Iako niste trenutno baš nešto otvoreni za nove kontakte i nova poznanstva, pojava jedne osobe, moguće preko poslovnog segmenta, mogla bi vas prijatno iznenaditi i popraviti vam raspoloženje.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Još jedan dosta turbulentan dan je pred Jarčevima. Bitno je da dobro kanališete svoju energiju, i nikako ne odustajte od zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Možda danas nećete biti u najboljem raspoloženju za ljubavne akcije, najverovatnije zbog preokupiranosti poslom, što bi vaša draga osoba trebalo da prihvati sa dovoljno razumevanja.

Zdravlje: I dalje su moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Koristite sva svoja znanja i načine na koji vi smatrate da problemi mogu najbrže i najefikasnije da se reše, imaćete podršku nadređenih, i pomoć u svakom segmentu.

Ljubav: Razvoj situacije na vašem ljubavnom polju, najviše će danas zavisiti od vašeg angažovanja, ali i raspoloženja.

Zdravlje: Respiratorne tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Ribe

Posao: Verovatno će ritam biti jedan korak napred dva nazad, ali i to nekad nije loše da bi proverili svoje planove i nacrte.

Ljubav: Družite se, izlazite, budite aktivni, pojaviće se već neko interesantan na vašem ljubavnom horizontu vredan pažnje, piše Astroputnik.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

***

Bonus video: Predivni bondi bazeni na Tihom okeanu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram