Dnevni horoskop za 19. 3: Pred Vagama vrlo uzbudljiv dan

dnevni horoskop
Foto: Dave Allocca/StarPix / INSTAR Images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 19. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Neće biti strašno tokom ove subote i ako iskrsne neka sitnica vezano za posao jer ćete je sa lakoćom odraditi.

Ljubav: Samo vi možete svojom inicijativom promeniti tok stvari na ljubavnom planu u smeru koji vam odgovara, a na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Značiće vam podrška saradnika i nadređenih pri donošenju konkretnih odluka vezanih za novonastale promenjene okolnosti u sferi posla.

Ljubav: Ako za danas niste ništa planirali, onda se pozabavite planovima za drugi dan vikenda i iznenadite voljenu osobu nekim zanimljivim ljubavnim predlogom.

Zdravlje: Donji deo nogu trpi opterećenje.

Blizanci

Posao: Ukoliko je ostalo nešto nezavršeno iz prethodnog perioda, evo idealne prilike da to na miru i bez većih problema završite.

Ljubav: Bez nekakvog dodatnog angažovanja, jednostavno, mogli biste lepe trenutke sa dragom osobom provesti u šetnji ili izlasku.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, mokraćnih kanala.

Rak

Posao: Ukoliko vam porodično okruženje i kućne aktivnosti ne oduzmu previše vremena, mogli biste da se ove subote više pozabavite sobom i opuštanjem koje vam odgovara.

Ljubav: Suvišno razmišljanje i preispitivanje samo vas može više udaljiti od ljubavne priče koju ste želeli da pokrenete.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Ne treba forsirati novu poslovnu priču danas. Strpite se i sačekajte par dana da se situacija u vašoj glavi dovoljno iskristališe. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Prijatno iznenađenje od drage osobe moglo bi posebno da vam ulepša dan. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Devica

Posao: Device danas mogu da predahnu od poslovnih aktivnosti i pozabave se aktivnim odmorom i relaksacijom.

Ljubav: Potencijalni nesporazum sa dragom osobom ne bi trebalo da vas dodatno oneraspoloži, već motiviše da se potrudite da neke stvari i propuste ispravite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Prvi dan vikenda daće dobru osnovu većini Vaga da se opuste i malo uživaju u kreativnim aktivnostima, onako za svoju dušu.

Ljubav: Ovaj dan nosi u najavi prijatan i uzbudljiv vikend. Izađite, pokrenite se, biće finih prilika za nova poznanstva, flert, druženje.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Relativno miran dan na polju poslovnih aktivnosti mogao bi da većini Škorpija prekine poziv za novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Nije isključeno novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled. Savet je da ništa ne požurujete. Budite spontani i pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom, u prirodi.

Strelac

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće i ove subote angažovanje kod većine tipičnih predstavnika Strelca. Nemate puno izbora, već da se latite posla.

Ljubav: Bilo bi lepo kada biste mogli da napravite balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Istrajnost i upornost danas bi većini Jarčeva trebalo da se isplati, posebno na polju poslovne komunikacije sa potencijalno novim saradnicima.

Ljubav: Iskoristite dan za izlazak, šetnju, a može i kućna varijanta, druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vodolije bi ove subote mogle da se pozabave i dodatnim aktivnostima, što će im omogućiti i dodatnu finansijsku satisfakciju.

Ljubav: Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena i posvetite se voljenoj osobi. Ako ništa drugo, bar nađite vremena za neku finu šetnju.

Zdravlje: Više se krećite, po mogućstvu u prirodi.

Ribe

Posao: Iako ste opterećeni poslom i brinete šta i kako, ipak iskoristite ovaj dan da malo predahnete. Razmislite o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu i onda odlučite kako ćete nastaviti dalje.

Ljubav: Svi pripadnici ovog znaka koji su zadovoljni aktuelnom situacijom u sferi ljubavi mogu mirno sačekati kraj dana jer nema nagoveštaja nekih većih iznenađenja. Oni nezadovoljni neka krenu od prijatelja, društvenih mreža. Budite aktivni, nešto će iskrsnuti.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram