Dnevni horoskop za 19. 3: Jarac srlja u neproverene poslove

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 19. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Dosta posla poslednjeg radnog dana očekuje Ovnove, posebno na polju komunikacije i tehničke organizacije gde može doći do izvesnih promena u načinu realizacije. Potrudite se da iskontrolišite impulsivne reakcije.

Ljubav: Ako neko može da vam pomogne u nameri da razvedrite sivkaste tonove u vašoj glavi, onda je to draga osoba.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle fizičke pokrete.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici može biti veoma povoljan za većinu osoba rođenih u znaku Bika, naročito ako imaju u vidu privođenje kraju nekih timskih poslovnih projekata.

Ljubav: Evo još jednog dana sa povoljnom klimom u sferi ljubavi, kako za upoznavanje potpuno nove osobe, tako i za konkretnije poteze prema osobi koja vam je već neko vreme simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja po pitanju zdravlja, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca je sasvim solidan radni dan da stavite tačku i zaokružite profesionalnu sedmicu sa zadovoljavajućom ocenom.

Ljubav: Iako nije realno očekivati većih talasanja, ipak se potrudite da previše ne zatežete niti partnerskih odnosa, ma koliko mislili da ste u pravu.

Zdravlje: Vrlo odbro.

Rak

Posao: Ukoliko niste najzadovoljniji ostvarenim poslovnih rezultatima tokom sedmice, ne preterujte sa današnjim aktivnostima, teško da možete baš sve nadoknaditi.

Ljubav: Danas je najvažnije da ne budete na kraj srca po pitanju ljubavnih odnosa. Budite iskreni prema dragoj osobi i ne opterećujte se previše sitnicama.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Radnih obaveza trebalo bi da ima na pretek i tokom ovog dana, ali za većinu osoba rođenih u znaku Lava nije preporučljivo da se previše zamaraju.

Ljubav: Ovaj dan možda nije u top pet povoljnih za aktivnosti u sferi ljubavi, ali najtipičniji predstavnici mogu očekivati lepu priliku makar za flert, koketiranje.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Kraj radne sedmice tipične Device dočekuju prilično iscprljene, ali i sa realnim izgledima da uspešno privedu kraju sve profesionalne obaveze.

Ljubav: Sasvim pristojan dan imaćete za aktivnosti u sferi ljubavi, naročito ukoliko želite da finim razgovorom raščistite manje nedoumice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Za očekivati je vrlo skroman učinak i isto takve krajnje rezultate na kraju ove radne sedmice. Razloga za nezadovoljstvo ipak ne bi trebalo da bude, jer vam svakako nailazi bolji period za dokazivanje.

Ljubav: Nije baš povoljan dan za bilo kakve velike planove i akcije u sferi emocija. I za tipične Vage malo pasive dobro dođe.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Iz ugla fizičke energije nema nagoveštaja većih zastoja, ali zbog mogućih komplikacija u komunikaciji tehničkim pomagalima moguća je usporena realizacija isplaniranih poslovnih obaveza.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko ste planirali sprovođene nekog konkretnog poteza kada je novo poznanstvo u pitanju. Obratite samo pažnju na skrivene detalje iz prošlosti osobe koja vas privlači.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Šareno i pomalo konfuzno stanje na polju profesionalnih angažovanja mogu očekivati Strelčevi tokom poslednjeg radnog dana u sedmici. Ne brzajte sa donošenjem odluka.

Ljubav: Za očekivati je vrlo skromno angažovanje u sferi ljubavi, bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju.

Zdravlje: Budite oprezni u vožnji.

Jarac

Posao: Pri kraju radne sedmice moguće ja da osetite dodatni priliv energije. Potrudite se da je maksimalno iskoristite, ali ako je moguće bez brzanja i srljanja u nove neproverene obaveze.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavnih dešavanja imaće danas i svi predstavnici ovog znaka koji su planirali zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Još jedan dobar radni dan je pred osobama rođenim u astrološkom znaku Vodolije. Uz zadovoljstvo zbog uspešno obavljenog posla, mogli biste da očekujete i bar jednu prijatnu vest.

Ljubav: Bez obzira na nešto niži nivo vašeg raspoloženja, danas je realno da vam i nekoliko sitnijih začkoljica pomalo zatalasa ljubavno more.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Na samom kraju radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Riba može očekivati lepu ličnu satisfakciju za sve urađeno u prethodnom periodu.

Ljubav: Potrudite se da inače sasvim povoljan dan u sferi ljubavnih odnosa ne pokvarite nerealnim očekivanjima.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram