Dnevni horoskop za 19. 2: Vagama se smeši nova ljubav

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 19. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Bez obzira na sve obaveze i napore svi su izgledi da ćete ovog petka imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Vrlo je moguće da ćete najviše energije danas potrošiti na objašnjavanje pojedinih poteza kako bi druga strana sve razumela na pravi način. Budite strpljivi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Bikovima donosi dobre uslove za rekapitulaciju urađenog, uz konstataciju da je sve urađeno na sasvim zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Danas nema osnova za neka spektakularna dešavanja, ali brojni predstavnici ovog znaka moći će da se pozabave prikrivenim osećanjima koje ih muče.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Pozabavite se prioritetno završavanjem započetih obaveza, a za neke nove ideje nailazi mnogo bolji period.

Ljubav: Vrlo dobar dan je da uživate u pažnji drage osobe, ali ako joj posvetite neophodno vreme, u suprotnom možete očekivati manje znake ljutnje.

Zdravlje: Psihofizički umor, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Nije realno očekivati dodatno angažovanje i pokretanje novih profesionalnih inicijativa bar kada su u pitanju veliki projekti, pozabavite se aktuelnim zadacima.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da potežete pitanja starih, nedovoljno razjašnjenih tema bitnih za vaš emotivni život, sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Lav

Posao: Sve u svemu Lavovi bi trebalo da na korektan način okončaju ovu radnu sedmicu i posvete se planiranjem budućih poslovnih poteza.

Ljubav: Par intrigantnih situacija možete očekivati danas na emotivnom putu, pa su povoljne okolnosti za sve Lavove koji su željni akcija i novih mogućnosti.

Zdravlje: Moguća slaba cirkulacija.

Devica

Posao:. Osobe rođene u znaku Device imaće danas dobru priliku da mirno i u okvirima svojih očekivanja privedu kraju sedmicu u kojoj su uglavnom bili na visini profesionalnih zadataka.

Ljubav: Mogli biste da očekujete bar jednu intrigantnu situaciju na ljubavnom putu danas, a na vama je da ne žurite već taktički odreagujete.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice Vage dočekuju veoma angažovane na profesionalnom planu. Potrudite se i da pojačajte raspoloženje kao znak za uspešan završetak dana.

Ljubav: Dan možda nije najpovoljniji za kapitalne događaje u sferi ljubavi, ali i te kako jeste dobar da prihvatite inicijativu za novu priču koja može doći od nove simpatične osobe.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih zdravstvenih tegoba.

Škorpija

Posao: Sasvim solidni rezultati u granicama očekivanog su pred tipičnim Škorpijama, tako da možete početi sa planiranjem obaveza za vikend.

Ljubav: Mirno more je najmanje verovatan scenario i ovog petka, a na vama je da dodatno ne povećavate nepredvidive talase.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Sve ide svojim tokom i dobro raspoloženi Strelci bi trebalo da na miru privedu kraju započete obaveze za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Brojne varijante vam se danas motaju po glavi, pa će biti teško odlučiti se. Izaberite ono što najviše godi vašem trenutnom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Najtipičniji Jarčevi imaju vrlo realne šanse da zacrtane ciljeve ostvare na sasvim korektan i zadovoljavajući način.

Ljubav: Od tipičnih predstavnika ovog znaka danas je za očekivati posebno angažovanje u sferi ljubavi, pod uslovom da su sve na vreme isplanirali.

Zdravlje: Nema razloga za zbrinutost.

Vodolija

Posao: Energije, motivacije i naročito novih ideja neće faliti Vodolijama ni ovog petka, tako da se očekuje da date svoj maksimalni doprinos uspešnom okončanju ove radne sedmice.

Ljubav: Povoljne su astrološke okolnosti za sve vrste ljubavnih akcija, a na vama je da se pobrinete i da bar jednu sprovedete u konkretno delo.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Dosta profesionalnih obaveza čeka osobe rođene u znaku Riba i poslednjeg radnog dana u sedmici. Ne sekirajte se previše ukoliko ne završite sve kako ste planirali, jer ne zavisi sve od vas.

Ljubav: Pokušajte što hladnije glave da se uhvatite ukoštac sa problematikom koja vas već neko vreme tišti u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega, mokraćnih kanala.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram