Dnevni horoskop za 19.12: Ribe dobijaju priliku koja se ne propušta

Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19.12.2022.

Ovan

Posao: Od samo starta mogli biti suočeni sa sporošću i teškoćama u odvijanju vaših planova. O svakom svom potezu dobro razmislite i ne radite ništa na brzinu.

Ljubav: Sa partnerom bi trebalo da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenim.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Ove sedmice od Bikova se očekuje dobra organizacija i stavljanje u lidersku poziciju. Nemojte pridavati preterano važnosti mišljenju radne okoline, držite se svog kursa i završićete sve kako ste isplanirali.

Ljubav: Poslovne obaveze odneće vam dosta vremena i energija, pa će za ljubav ostati mrvice, i može vam biti zamereno sa druge strane.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Blizanci

Posao: Otvaraju vam se mogućnosti da ili proširite postojeće saradnje, ili pokrenete nešto potpuno novo. I jedna i druga opcija su vrlo povoljne po vas, ali samo dolaženje do cilja neće baš biti lagano.

Ljubav: Organizujte neko druženje sa zajedničkim prijateljima, izađite na neko lepo mesto i uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Opušten početak radne sedmice je pred Rakovima. Sve saradnje i poslovi koje ste otpočeli tokom prethodnog perioda sada funkcionišu vrlo dobro.

Ljubav: Sve i na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovaj dan vam može doneti takve situacije da ćete zavisiti od saradnika, i nećete biti u prvom planu.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Ova sedmica je rezervisana za timski rad što vam neće lako pasti, moraćete mnogo da se potrudite jer nećete biti usaglašeni sa saradnicima niti oni sa vama.

Ljubav: Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovu sedmicu za komunikaciju sa komšijama, rođacima, kumovima

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pokušavaćete da odradite nešto, ali ćete povremeno delovati zbunjujuće, konfuzno, nedefinisano vašem radnom okruženju. Fokus će vam danas biti najveći problem.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje sa prijateljima, je rod njih imate veliku podršku. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Odličan je period da radite na pokazivanju vaših ličnih kvaliteta i samoprezentaciji najboljeg sebe na poslu. Samo napred.

Ljubav: Trebate raditi na poboljšanju odnosa sa partnerom. Sitnice su u pitanju pa se potrudite da složite sve kockice i dovedete stanje u prvobitno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti na momente agresivan.

Ljubav: Potražite pomoć prijatelja za dileme i problem koji vas muče, dobronamerni saveti nisu na odmet.

Zdravlje: Napetost.

Jarac

Posao: Realna je verovatnoća da nekoliko lepih poslovnih ideja bude prihvaćeno na zadovoljavajući način tamo gde treba i od koga treba. Samo napred.

Ljubav: Osećate da je partner emotivniji, da vam više pruža ljubavi, prisustva i pažnje i trudićete se onoliko koliko je u vašoj moći da mu uzvratite.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Odličan start je pred Vodolijama. Vi ste u periodu kada ste odlučni, stabilni, kada vučete prave poteze i sve ćete vrlo brzo rešavati.

Ljubav: Imaćete potrebnu da preispitujete vaš odnos i analizirate i sebe i partnera. Podelite sa prijateljima i porodicom svoje probleme i provedite malo više vremena u kući.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pojedinim pripadnicima Riba može se otvoriti prilika koja se ne propušta, ponuda baš po vašoj meri, nešto što ste odavno priželjkivali i čemu ste se nadali.

Ljubav: Praktično da nema ni jedne ozbiljnije prepreke na vašem ljubavnom putu u najavi tokom ovog ponedeljka. Uživajte sa vašom voljenom osobom u svemu.

Zdravlje: Radite na poboljšanju imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram