Dnevni horoskop za 19.10: Lav više da se posveti partneru

Hejli i Džastin Biber
Hejli i Džastin Biber, Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. oktobar 2021. godine.

Ovan

Posao: Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. Mnogo lakše će vam biti ako shvatite sve ovo kao prolazan loš period, piše Astroputnik.

Ljubav: Na ljubavnom planu vas očekuje sasvim druga slika. Trebalo bi da su se neke kockice poklopile, i konačno možete da se opustite i posvetite se jedno drugom na pravi način.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Iako može doći do povremenih zastoja sticajem okolnosti, generalno pred vama se ipak otvaraju veće mogućnosti nego što je to bilo do sada. Samo napred.

Ljubav: Praktično za sve što ste zamislili da pokrenete na polju ljubavi, imate veoma lepe šanse i da realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Promene u dogovorima će vas nervirati i danas, a izvesno je da ćete morati da razgovarate sa osobama koje biste najradije zaobišli kako god.

Ljubav: Ništa spektakularno na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. To međutim ne znači da treba da budete pasivni, naprotiv.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Potrebno je da uložite veliki trud u neke nove vidove saradnje, što će vam dosta teško pasti, najviše iz razloga što ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda.

Ljubav: Iskoristite dane koji su pred vama, da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete pozitivnu energiju. Uživajte.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Lav

Posao: Pojačan obim obaveza nastavlja se i tokom ovog utorka, pa ćete morati da upotrebite sve moguće resurse kako bi se sa svim izazovima izborili na adekvatan način.

Ljubav: Dobar je period da poradite na poboljšanju kvaliteta vaše partnerske veze, da se više posvetite dragoj osobi, i više kvalitetnog vremena provodite zajedno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Veliki broj obaveza očekuje vas tokom ovog utorka, pa bi valjalo da se od samog starta prihvatite oberučke posla, kako bi na vreme sve uspeli da završite.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze ne oduzmu previše vremena, mogli biste prijatne trenutke da provedete u opuštenoj i finoj komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Biće vam potrebno mnogo bolja organizacija nego inače da biste uspešno i bez grešaka završili svoje tekuće obaveze.

Ljubav: Evo povoljne prilike da se pozabavite nekom konkretnom akcijom ili odlukom na ljubavnom planu.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Škorpija

Posao: Danas biste mogli da budete dinamičniji nego inače, očekuje vas i nešto više posla. Moguće su i naznake poslovnih promena.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo ponašanjem drage osobe možete rešiti samo otvorenim razgovorom, nikako prebacivanjem i raspravama.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Moguće je da naiđete na neodobravanje ili neadekvatno razumevanje od strane najbližih saradnika kada su neki novi poslovni projekti u pitanju. Biće vam potrebno dosta napora da sve pojasnite i obrazložite.

Ljubav: Prijatno iznenađenje vreba iz vašeg neposrednog poslovnog okruženja. Obratite pažnju.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Jarac

Posao: Izvesna doza fleksibilnosti i taktičnosti, biće vam potrebna i tokom ovog dana, kako biste izbegli potencijalno nerviranje.

Ljubav: Pozitivan dan vas očekuje kada je ljubavna sfera u pitanju, ukoliko ste naumili da preduzmete inicijativu i posvetite izvesne romantične trenutke dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Iako možda tempom na koji nisu navikli, nešto usporenije, ali izvesno većina Vodolija trebalo bi tokom ovog dana da uživa u satisfakciji postignutih poslovnih rezultata.

Ljubav: Poprilično ravna linija očekuje vas na polju ljubavnih odnosa. Potrudite se da na bude baš dosadno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajan zastoj, jer ćete ih rešavati bilo sami, bilo uz pomoć onih koji su vam skloni i koji vas podržavaju.

Ljubav: Pozabavite se korekcijom nekih sitnih detalja koji su isplivali na vašem polju ljubavnih relacija, kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram