Dnevni horoskop za 19. 1: Ribe će biti primećene

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

Pogledajte kakve vam izazove zvezde spremaju za 19. januar 2021.

OVAN

Posao: Nekako sve se i ovog dana vrti u granicama proseka, počev od radne energije, koje bi trebalo da ima sasvim dovoljno, uz slabiji procenat efikasnosti korišćenja, pa do motivacije.

Ljubav: Mirno more bez većih talasanja očekuje vas i u sferi ljubavi, što bi donekle trebalo i da vam odgovara.

Zdravlje: Opterećenost polja psihe, slabija koncentracija, piše Astroputnik.

BIK

Posao: Potencijalno odličan radni dan nalazi se pred tipičnim Bikovima, bar kada je reč o energiji i ličnom angažovanju na polju profesionalnih aktivnosti. Samo napred.

Ljubav:  Obratite pažnju na one sitne finese partnerskih odnosa, koje su naizgled nevidljive, ali su suštinski veoma važne za budućnost vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Neće biti ništa lako za pripadnike ovog sazvežđa na profesionalnom planu, bilo da je reč o radnoj energiji, ili da je u pitanju relizacija već sklopljenih poslovnih dogovora.

Ljubav: Nije povoljan dan za konkretne ljubavne akcije.  Najbolje bi bilo da ovaj dan prespavate.

Zdravlje: Psihofizički umor.

RAK

Posao: Priliv radne energije, i to na visokom nivou, daje Rakovima odličnu osnovu za pojačano angažovanje na polju profesionalnih delatnosti, bilo da je reč o primarnim poslovnim obavezama, ili da su u pitanju tzv. sekundarne delatnosti.

Ljubav: Mnogi predstavnici ovog znaka mogu danas doživeti prijatno iznenađenje ukoliko inicijativu na polju emotivno – ljubavnih relacija prepuste drugoj strani.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Polako, bez žurbe i sa što manje nerviranja – to bi trebalo da budu osnovne ideje vodilje za sve Lavove, ukoliko žele da ovu radnu sedmicu izguraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Nema razloga za strepnju od velikih, neprijatnih iznenađenja, samo je sve nekako skučeno i ograničeno, posmatrano iz ugla najvažnijih astroloških aspekata.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

DEVICA

Posao:  Poneki detalj u sferi komunikacije i tehničke organizacije poslovnih delatnosti mogao bi da malo zakomplikuje realizaciju pojedinih profesionalnih ciljeva, ali nikako i da sve potpuno stopira.

Ljubav: Bezmalo sve vredno pažnje trebalo bi da bude u granicama već poznatog ljubavnog terena predstavnika ovog znaka, pa vas očekuje miran i opušten ljubavni dan.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

VAGA

Posao: Nema razloga da previše strepite od neprijantih iznenađenja, a doza opreza biće korisna prvenstveno u sferi realizacije profesionalnih zadataka.

Ljubav: Dosta taktiziranja biće vam potrebno u sferi ljubavi, ukoliko želite da bar ostanete na nivou na kome ste bili.

Zdravlje: Sasvim solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Atmosfera na poslovnom nebu je pretežno povoljna i nema razloga za polovično angažovanje, već naprotiv, mnogo je logičnije da hrabro zagrizete i najkrupnije profesionalne zalogaje. Samo napred.

Ljubav: Povoljan je dan da bar jednu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Razna ograničenja i osećaj sputanosti pratiće Strelčeve tokom ovog dana na polju profesionalnih delatnosti. Bilo bi najbolje duboko udahnuti i sve nekako pustiti da ide svojim tokom, ali to je malo verovatan scenario za danas.

Ljubav: Nestrpljenje i netaktičnost neće doneti zadovoljstvo na vašem polju emotivno-ljubavnih relacija.

Zdravlje: Čuvajte se sitnijih fizičkih povreda.

JARAC

Posao: Praktično sve što je ključno za profesionalno angažovanje biće ili već jeste pod jarčevskom kontrolom, počev od doziranog, kontinuiranog priliva radne energije, preko organizacije i nadzora nad sprovođenjem svega dogovorenog na poslovnom planu.

Ljubav: Prava šteta bi bila da pozitivnu astrološku klimu ne pokušate pretočiti u konkretne, uspešne ljubavne poteze.

Zdravlje: Odlično.

VODOLIJA

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama kako za pokretanje novih tako i završavanje sa tekućim aktivnostima. Dan je povoljan za sve vrste finansijskih transakcija.

Ljubav: Nemojte samo sebe isticati u prvi plan zanemarujući osećanja i potrebe druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se mentalno relaksirajte.

RIBE

Posao: Dosta zahtevan radni dan je pred Ribama, posebno onih predstavnika koji su deo velikog tima, pa bi bilo dobro da se pozabavite prioritetima, a sve manje hitno odložite, ukoliko je to moguće.

Ljubav: Vaša malenkost mogla bi danas da bude primećena od strane osobe iz vašeg bliskog okruženja. Budite spremni da adekvatno odreagujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram