Dnevni horoskop za 18. oktobar: Device jedna stvar koči u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 18. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Manje zbog subjektivnih razloga, mnogo više zbog objektivnih okolnosti, Ovnovi bi ovog dana mogli da se suoče sa izvesnim usporavanjem započetih zadataka. Budite strpljivi, nekada na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Imate mogućnost da činite lepe stvari, budete strastveni, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i plana realizacije profesionalnih obaveza zahtevaće od vas fleksibilniji pristup, a ne isključivost.

Ljubav: Brojni Bikovi imaju velike izglede da postave stabilan temelj za novu ljubavnu priču ili da već postojeće partnerske odnose podignu na viši kvalitativni nivo, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Posebnu pažnju obratite na poštovanje datuma i rokova, papirologiju i sve one sitnice bez kojih ni najlepše ideje ne dožive primenu.

Ljubav: Ukoliko želite da prodrmate rutinu svakodnevice na vašem ljubavnom planu, moraćete da se malo više potrudite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Moguće su promene u dogovorima, dosta užurbanosti i mnogo kratkih rokova koje morate ispoštovati. Budite smireni, rešavajte jednu po jednu stvar sve će se rešiti uspešno.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka, posebno ukoliko vam osoba koju ste nedavno upoznali nije otvorila baš sve karte.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Polako, bez žurbe i sa što manje nerviranja – to bi trebalo da budu osnovne ideje vodilje za sve Lavove, ukoliko žele da ovaj radni dan izguraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Slobodni Lavovi, neko sa kim ste u kontaktu je u vašoj blizini i oboje ste vrlo zainteresovani za novi početak. Samo bez onih uobičajenih i često nesvesnih megalomanskih očekivanja.

Zdravlje: Respiratorne tegobe i dalje vam mogu zadavati zdravstvene probleme, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Poneki detalj u sferi komunikacije i organizacije posla mogao bi da malo zakomplikuje realizaciju pojedinih profesionalnih ciljeva, ali nikako i da sve potpuno stopira.

Ljubav: Ukoliko želite da privučete ljubav u svoj život, morate i dopustiti osobi koja vam se dopada da vam se približi. Budite otvorenog srca i spremno prihvatite ljubav koja vam se nudi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima kako ne bi došlo do prekida neke saradnje.

Ljubav: Postoji mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu. Savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Veliki broj Škorpija biće angažovan na više strana i do granica izdržljivosti, ali neće vam to biti prvi put. Imate vi snage da se sa svim izazovima izborite.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje jer vas očekuje vrlo zanimljivo poznanstvo. Dajte svoj doprinos i budite aktivni, možda se iza svega krije i nešto više.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Strelac

Posao: Verovatno za sada nemate velike pomake, ali jasno vam je da se stvari polako rešavaju. Budite samo strpljivi.

Ljubav: Slobodni Strelci, pred vama su primamljivi izazovi, uživanja koja vas mame da im se prepustite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Razmišljajte o korekciji postojećih planova i osmišljavanju konkretnih poteza ka prilagođavanju novoj poslovnoj klimi. Bitno je da ne odustajete.

Ljubav: U sferi ljubavi mogli biste da budete prijatno iznenađeni, bez obzira na to koliko se lično angažovali. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Budite spremni za zaokrete nabolje što se vaše karijere tiče. Neke vaše originalne ideje mogle bi da zažive i pokrenu se na vaše veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe koju ste nedavno upoznali. Shvatićete da vredi truda.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Iskoristite ovaj povoljan period da ispravljate, popravljate stvari i odnose, ali i da otvarate prostor za nove dogovore i nove priče.

Ljubav: Što jasniji fokus ka onome šta želite u budućnosti trebalo bi da vam bude prioritet ukoliko želite da se stvari pokrenu u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram